Friss hírek

2009.01.20. 14:43

HANGOS SPORTHÍREK DÉLUTÁN

<p>- Magvannak a Győr csoportellenfelei a BL-ben<br />- A BMW is bemutatta új autóját</p>

Megvan a sorsolás a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A Győri Audi ETO KC a román Valceával, a montenegrói Podgoricával, valamint a szlovén Ljubiljanával került egy csoportba. . A csoportmeccseket februárban és márciusban bonyolítják le, az első összecsapások február 4-e és 8-a között lesznek. A csoportok első két helyezettje jut be a BL elődöntőjébe, ahol már egyenes kieséses párharcok lesznek.

Bemutatták a BMW Sauber legújabb Forma-1-es autóját. Az F1.09 nevű versenykocsival az idén is Robert Kubica és Nick Heidfeld versenyez majd: a lengyel klasszis ki is próbálta a járművet a valenciai pályán. . A német gyárnak az idei lesz a negyedik szezonja a száguldó cirkuszban, és reményeik szerint 2009-ben versenyben lehetnek a világbajnoki címért. A BMW új autója merőben eltér a korábbiaktól, ez persze nagy részben a Nemzetközi Automobil Szövetség által hozott új szabályoknak köszönhető. A rengeteg változás miatt gyakorlatilag már 2008 februárjában elkezdték az új konstrukció fejlesztését.

Fegyelmi eljárás indulhat Robinho ellen. A Manchester City brazil klasszisa engedély nélkül otthagyta csapata edzőtáborát a Kanári-szigeteken - jelentette be a klub ügyvezető igazgatója, Garry Cook. "Ha valóban engedély nélkül távozott, akkor az a szabályzatunk megsértése. Egyelőre várom a teljes jelentést" - nyilatkozta az elöljáró a BBC-nek. Az arab tulajdonosokkal rendelkező Manchester City tavaly augusztusban rekordot jelentő, 32,5 millió fontért igazolta le a 24 éves csatárt a Real Madridtól. A Robinho "rejtély" ismét érzékenyen érinti a dúsgazdag klubot, amelynek hétfő este azzal kellett szembesülnie, hogy az AC Milan brazil klasszisa, Kaká nemet mondott az eastlandiek visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatára.

Ezek is érdekelhetik