Friss hírek

2008.08.28. 12:04

Két embert állítottak elő a SZIN nulladik napján

<p>Két embert kellett előállítani a rendőröknek Szegedi Ifjúsági Napok nulladik napján, szerdán. Egy kecskeméti fiatalembernél kábítószer gyanús anyagot találtak, egy másik fiatal megbotránkoztatóan viselkedett.</p>

Szerda reggel megnyitotta kapuit az idén negyvenéves Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN). Vasárnap hajnalig több mint 200 külföldi és hazai fellépő szórakoztatja a látogatókat a 11 hektáros Újszegedi Partfürdőn.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nulladik napon két embert vittek el a SZIN-ről a rendőrök. Egyiküknél a beléptetéskor droggyanús anyag volt, az elvégzett gyorsteszt igazolta, hogy korábban kábítószert fogyasztott. Ellene büntetőeljárás indult. A másik botrányosan viselkedett, a biztonsági őrök csak az ott lévő rendőrjárőr segítségével tudták megfékezni. Előállították és szabálysértési eljárás indult ellene.

Egy embertől a beléptetéskor egy rugóskést, mint közbiztonságra különösen veszélyes eszközt foglaltak le a rendőrök.

A környékbeliektől három panasz érkezett csendháborítás miatt a rendőrökhöz, akik azonnal felvették a kapcsolatot a szervezőkkel és megnyugtatóan rendezték a problémát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!