Friss hírek

2008.08.27. 18:17

Focimeccsre mehet, aki jól tanul

<p>"Jegyet jegyért" címmel rendhagyó akciót indított a Magyar Máltai Szeretszolgálat és a Fehérvár FC. Azok a 7., 8., 9. és 10. évfolyamos diákok, akik vállalják, hogy a félév végére legalább egy tantárgyból egy osztályzatot javítanak, és aktívan részt vesznek a testnevelés órákon, ingyen látogathatják a fociklub hazai mérkőzéseit. Azok a 11. és 12. évfolyamos diákok pedig, akik vállalják, hogy szabadidejükben szívesen segítik fiatalabb társaikat tanulmányi céljaik megvalósításában, illetve a szeretetszolgálatot a program lebonyolításában, szintén ingyen nézhetik meg a meccseket.</p>

A diákoknak legkésőbb szeptember 10.-ig kell leadniuk a jelentkezési lapot a helyi iskolatitkárnál. Ezt a tanulónak, a szülőnek, az osztályfőnöknek és a testnevelő tanárnak is alá kell írnia.

A "Jegyet jegyért!" akció első fordulója a tanulmányi félév végéig tart. A tanulmányi eredménye javítását -vagy a kitűnő eredménye megtartását- vállaló diáknak szeptemberben megelőlegezik a bizalmat, így részt vehet a labdarúgó bajnokság őszi fordulójának fehérvári mérkőzésein. Amennyiben a vállalását sikerül teljesítenie, a következő félévre (tehát az év végi eredményére) újabb vállalást tehet, és így a tavaszi forduló hazai labdarúgó-mérkőzéseit is láthatja. Ha a vállalást félévre nem sikerül teljesíteni, a következő tanév elején pályázhat újra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!