Friss hírek

2008.08.28. 12:19

Fidesz: Gyurcsány maga is beismerte, hogy ő a hibás

<p>Az ország szociális és gazdasági válságára egyetlen megoldás van, ha Gyurcsány Ferenc lemond és előrehozott választások lesznek - mondta a Fidesz két országgyűlési képviselője csütörtökön. Ágh Péter és Koszorús László a miniszterelnök szerdai fizetett hirdetésként megjelent írásából kiemelt mondatokkal bizonyította: maga Gyurcsány Ferenc is beismerte, hogy ő a hibás.</p>

A munkanélküliség tekintetében a 27 uniós tagországból Magyarország a 25. helyen áll - mondta Ágh Péter. A foglalkoztatottak száma a legutóbbi adatok szerint egy Sopron nagyságú város lakosaival lett kevesebb tavalyhoz képest. A Fidesz számtalanszor felvetette a problémát, a szocialisták azonban mindannyiszor "az asztal alá söpörték" - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc 4 év alatt immár 7. meghirdetett programja "nem több, mint egyszerű beetetés" - mondta Koszorús László. Tombol a szociális válás, tavalyhoz képest 19 ezer fővel nőtt a munkanélküliség. A miniszterelnök csak problémákat gerjeszt, de semmit nem old meg. Ezért az egyetlen megoldás ha lemond, és kiírják az előrehozott választásokat - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!