Friss hírek

2008.08.05. 16:49

Abszolút csúcson a hatos

<p>Abszolút csúcsot ért el a héten a hatoslottó, 20 éves története során ugyanis a mostani 2 milliárd 70 millió forint a legmagasabb elnyerhető összeg - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében. Ezen a héten az Ötöslottón is egymilliárd forint fölé emelkedett a nyeremény. Az ötösön 12 hete, míg a hatoson 22 hete nincs telitalálatos szelvény.</p>

Az, hogy szűk negyedéve nincs ötös, gyakran előfordult már korábban is, a jelenlegi halmozódási idő a huszadik, az 1 milliárd 70 millió forintos jacpot mértéke a tizenegyedik az örökranglistán. A hatosnál azonban már meglepőbb a hetek óta tartó halmozódás. Öt és fél hónapja senki sem találta el hibátlanul a hatoslottó nyerőszámait, ami az eddigi második leghosszabb időszak. A 2 milliárd 70 millió forintos nyeremény pedig toronymagasan első a kategóriájában, hiszen az eddigi rekord a 2006 márciusában született 814 millió forint volt. Második helyen a tavaly májusban elért 683 milliós főnyeremény, illetve főnyeremények állnak, akkor egyszerre hárman is telitalálatot értek el, ezért az akkori 2 milliárd 50 milliós jackpot-alap harmadolódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!