Friss hírek

2008.07.25. 10:10

Nem válogatott, a temetőkben is lopott egy férfi Tatabányán

<p>Temetőkben, óvodákban és rendelő intézetekben is garázdálkodott egy tolvaj Tatabányán. A férfi május óta összesen 21 lopást követett el. Miután szerda este elfogták, mindent beismert - közölte a rendőrség pénteken.</p>

A 27 éves férfi májusban és júniusban többször is felkereste a tatabányai temetőket. Olyan idős nők táskáját kapta fel, akik éppen sírokat gondoztak. A fiatalember a temetőkön kívül a bölcsődéket, óvodákat és iskolákat is "előszeretettel látogatta". Az egyik általános iskolában például 6 pedagógus pénzét és iratait tette zsebre. Legutóbb a közgazdasági szakközépiskolából vitte el egy dolgozó pénzét és laptopját, de más bűncselekmények is az ő számlájára írhatók: besurrant például egy orvosi rendelőbe és a véradó állomásra.

A tolvajt szerda este fogták el a tatabányai rendőrök. Kihallgatásakor valamennyi bűntettét beismerte - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteken Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!