Friss hírek

2008.07.18. 17:03

16 éves apagyilkos

<p>Egy 16 éves lány meggyilkolta apját, majd anyja és 20 éves barátja segítségével elásta egy közeli temetőben. Ez még vasárnap történt. A rokonoknak tűnt fel néhány napja, hogy eltűnt a 35 éves férfi. Nekik először azt mondták a családtagok, hogy Németországba ment, majd ők is eltűntek, de a rendőrök tegnap elfogták őket. A lány beismerte a gyilkosságot.</p>

A rendőrök egyelőre annyit mondanak, hogy egy szóváltás követően gyilkolta meg a 16 éves lány az apját. A férfitól durvasága és iszákossága miatt már elvált a felesége, de még mindig egy házban éltek .

Az eddigi adatok alapján a 16 éves lány vasárnap hajnalban több késszúrással megsebesítette az édesapját, illetve egy vasrúddal is többször megütötte, majd a holttestet édesanyja és a barátja segítségével kivitték a közeli temetőbe és ott elásták - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Vezendi Jánosné a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rokonoknak kedden tűnt fel, hogy nincs meg a 35 éves férfi. Apja szerint azért ölte meg az unokája a fiát, mert az eltiltotta barátjától. A rendőrök tegnap Debrecenben fogták el a bujkáló családtagokat, akik beismerték a gyilkosságot.

A 16 éves lányt, az anyját és a lány barátját a rendőrök tegnap őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!