Friss hírek

2008.01.31. 13:20

Britney újra kórházban

<p>Csütörtök hajnalban újra erővel vitték kórházba Britney Spears popénekesnőt. Ebben a hónapban ez volt a második alkalom, hogy elmeállapota felmérésére beviszik. A sztárt saját érdekében három napig benntartják, mert veszélyesnek ítélték önmagára és másokra nézve.</p>

A rendőrség és a mentőautó helyi idő szerint kevéssel hajnali egy óra előtt érkezett a sztár otthonába. A hatóságok szerint Britney pszichiátere értesítette őket. Az nem derült ki, hogy mikor kapták tőle a telefonhívást, de a Los Angeles Times internetes kiadása szerint egy ideig tervezték az akciót, hiszen a legutóbbi alkalommal ellentétben, most senki sem követhette az énekesnőt szállító mentőautót.

Január 3-án azután vitték kórházba a sztárt, hogy nem volt hajlandó átadni két kisfiát volt férjének, Kevin Federline-nak. Egy nappal később Britney-től még a láthatási jogot is elvette a bíróság. Az énekesnő 2007 októberében vesztette el gyermekei felügyeleti jogát.

Válása óta az énekesnő komoly problémákkal küzd, ismerősei szerint italozik, drogozik. Tavaly szeptemberben 1 hónapot töltött elvonókúrán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!