Friss hírek

2007.11.06. 16:31

Országjáró körútra indul Tarlós István

<p>Országjáró körútra indul szerdán Tarlós István. A Fidesz "Szociális Népszavazás 2008" kampányának irányítója a tervek szerint 30 várost és 120 kisebb települést látogat meg tavaszig, hogy a népszavazás szükségességéről beszéljen. Az e célból bérelt kisbuszt kedden mutatták be a sajtónak a Clark Ádám téren.</p>

A körút célja egyrészt az, hogy felvilágosítsa az embereket a népszavazási kérdésekről, másrészt támogató aláírásokat gyűjt, de a személyes adatokat nem kötelező megadni - mondta Tarlós. A kampány ideje alatt elsősorban arról szeretnék meggyőzni az embereket, hogy érdemes elmenni a fideszes népszavazásra, mivel a minőségi oktatás, illetve az egészségügyi ellátás nem csak a gazdagok privilégiuma - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Ez a kampány nem a Fidesz győzelméről, vagy a "mocskolódásról" szól. Mindössze annyit akar mondani, hogy ha a kormány elszúrja, akkor az nem marad következmények nélkül - fogalmazott a politikus. Emlékeztetett arra: a Fidesz népszavazási kampánya hivatalosan akkor kezdődik majd el, amikor a köztársasági elnök kiírja a referendumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!