Friss hírek

2007.11.19. 09:46

Óriástranszparensen a kormányfő "elfeledett" mondatai

<p>Civil szervezetek azt tervezik, hogy óriástranszparenssel tiltakoznak a több biztosítós rendszer bevezetése ellen kedden, az Országgyűlés ülése előtt. A parlamenti képviselőket Gyurcsány Ferenc egy korábbi kijelentésére kívánják emlékeztetni, amelyben még ellenezte az üzleti alapú egészségbiztosítást. Az Országgyűlésben kedden fejezik be az egészségbiztosítási pénztárakról szóló vitát.</p>

A parlamentbe érkező politikusokat egy 70 méteres transzparenssel fogadja a TB Mentők összefogás elnevezésű szerveződés. A Védegylet, a Humanista Mozgalom és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének közös akciójával a képviselők figyelmét szeretnék felhívni a kormányfő választási kampányban tett ígéreteire.

A választási vitában elhangzott mondatot egy gigantikus, 28 részből álló transzparensen, a TB Mentők aktivistái fogják tartani.

A szervezők elsősorban a szocialista honatyákat szeretnék szembesíteni korábbi álláspontjukkal, amelyben még ellenezték az üzleti alapú biztosítási rendszert - mondta a Független Hírügynökségnek Boda Zsolt, a Védegylet szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!