Friss hírek

2007.10.03. 14:39

Orbán Viktor a párt október 23-ára tervezett programjairól tájékoztatta a köztársasági elnököt

<p>Sólyom László köztársasági elnök szerdán megbeszélésen fogadta Orbán Viktort, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnökét. A találkozót az ellenzéki párt vezetője kérte annak érdekében, hogy tájékoztassa az államfőt a pártszövetség október 23-ai ünnepi előkészületeiről, tervezett programjairól -tájékoztatott közleményben a Köztársasági Elnöki Hivatal.</p>

Október 23-ával kapcsolatban még kedden egyébként Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokért felelős tárca nélküli miniszter újságírók előtt azt mondta: nincsenek olyan új információk, amelyek arra utalnának, hogy megismétlődnek a tavalyi október 23-i események. A tárcavezető hozzátette, nem észlelnek olyan jellegű szerveződést, mint egy évvel ezelőtt.
Ugyanezt mondta szerdán Bencze József országos rendőrfőkapitány is.

A Független Hírügynökség információi szerint a tavalyi évhez képest idén már képes arra a rendőrség és a Nemzetbiztonsági Hivatal, hogy feltárja a szélsőséges csoportok és a politikai erők közötti esetleges összefonódásokat. Szilvásy György ezt a Független Hírügynökségnek úgy kommentálta, hogy a szolgálatok végzik a munkájukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!