Friss hírek

2007.10.17. 08:36

Nem öngyilkosság történt Tökölön

<p>A zárkatársak zavart viselkedése, és ellentmondásos vallomásai miatt merült fel az a gyanú, hogy mégsem öngyilkos lett egy 19 éves rab a tököli börtönben szombaton. Ezt Csere László a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka erősítette meg az RTL Klub Híradójának reggeli kiadásában.</p>

A cellatársak korábban azt állították, hogy a fiú felakasztotta magát. A nevelőknek azonban feltűnt, hogy a rabok a történtek óta furcsán viselkednek. A fiatalokat újból meghallgatták, akik többször ellentmondásba keveredtek korábbi vallomásukkal. A BVOP parancsnoka ezért fordult a rendőrséghez. A nyomozás idejére a zárkatársakat elkülönítették.

A cellában összesen öten voltak. A feltételezések szerint a cellatársai akasztották fel a fiút, egy lepedőből készült kötéllel a fűtéscsőre. A rendőrök gyilkosság gyanúja miatt nyomoznak, egyelőre ismeretlen tettes után - mondta a Független Hírügynökségnek Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!