Friss hírek

2007.10.18. 05:42

Nagygyűlés után nagy menet - Népszava

A Fidesz nemcsak nagygyűlést szervez október 23-án az Astoriához, hanem onnan a beszédek elhangzása után átvonulna a tömeg a Terror Házához - írja a Népszava. A lap információi szerint az ellenzéki párt is tart attól, hogy megzavarják a rendezvényüket, ezért a rendőrség mellett ők maguk szintén gondoskodnak majd a biztosításról. Közben szélsőjobbos szervezetek is készülnek az 56-os forradalom évfordulójára: a tavaly őszi események két meghatározó szereplője, Budaházy György és Toroczkai László október 22-én estére a Szabadság térre szervezi a "nemzeti ellenállás nagy seregszemléjét" - írja a lap.
Bár a Budapesti Rendőr-főkapitányságon még nem tudták megmondani, mennyi rendezvényre kell számítani, Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter már arról beszélt, hogy szélsőséges csoportok, köztük neofasiszta szervezetek, valamint "a sporttelepekről ismert notórius zavarkeltők" az ünnep megzavarására készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!