Friss hírek

2007.09.20. 11:14

Eltűnt kislány - Hazugságvizsgáló géppel hallgatják ki az emődi kislány szüleit csütörtökön

<p>A Független Hírügynökség információi szerint csütörtökön délelőtt tíz óra után a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság épületében elkezdték az emődi kislány szüleinek poligráfos vizsgálatát. A vizsgálat elemzésére és eredményeire hosszabb ideig, akár hetekig is kell majd várni.</p>

Pásztor Albert, miskolci rendőrkapitány a hírügynökség kérdésére annyit megerősített, hogy valóban lesz csütörtökön ilyen vizsgálat, de hogy kiket és mikor hallgatnak meg poligráf - vagyis hazugságvizsgáló - segítségével, arról nem beszélt.

Az alig két éves kislány szeptember 4-én tűnt el a szülei házából, a kutyájával együtt. Az eb öt nappal később, múlt vasárnap megkerült, de a "Pandának" becézett kislánynak azóta sincs nyoma. A környék átkutatásában több szervezet, hivatásos és önkéntes mentőszolgálatok is részt vettek. Közben megtalálták a kislány kutyáját és egy cumidarabot is. A kutya nem vezetett nyomra és a cumiról is kiderült, hogy nem a kislányé. A terület átfésülését befejezték, mert nem akadtak a gyerek nyomára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!