Helyi közélet

2014.01.18. 14:00

MUZZAIK interjú

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Danny L és Sullivan volt, vagyis a nagy népszerűségnek örvendő MUZZAIK - dj/producer - páros két tagja.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Danny L és Sullivan volt, vagyis a nagy népszerűségnek örvendő MUZZAIK - dj/producer - páros két tagja.Szabi: Milyen volt a tavalyi évetek? Melyek voltak azok a momentumok amikre szívesen vissza emkékeztek?

Muzzaik: Tavaly nagyon sokat dolgoztunk a stúdióban, sok saját zene és remix készült! Szerencsére többségük jól szerepelt a közönség felé és egyre több kapott helyet a szettjeinkben is, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy dinamikusabbak lettek a zenék. Sok szórakozóhelyen megfordultunk az országban és több budapesti rezidenciánk is lett, aminek nagyon örülünk! Sajnos ezek miatt sokkal kevesebb külföldi fellépést tudtunk vállalni... A nyári fesztiválszezon volt valószínűleg a legmaradandóbb élmény, ezeken a bulikon volt szerencsénk a legtöbb embernek zenélni és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a közönségtől! Nehéz lenne csupán csak egyet kiemelni...

Szabi: A Ballantine s Music Awards "Év producere" jelöltjei között vagytok,mire számítotok idén?

Muzzaik: Nagyon örülünk a jelölésnek! Önmagában ez is egy elismerés számunkra, hogy figyelnek ránk és arra, amit képviselünk. Alapvetően ezt a díjat olyanok vehetik át, akik a hazai nagyközönség számára olyan zenét készítettek, amire felfigyelt mindenki és nap, mint nap megszólal a rádióban. Nekünk ebben az évben inkább nemzetközi kiadókon jelentek meg zenéink és idehaza ezek a dalok kevésbe voltak ismertek! Azért még lehetnek meglepetések! Meglátjuk…

Szabi: DaveMartin-al és Beloccával is sokat stúdióztatok az elmúlt évben.Mikor lesz az idei első megjelenés,és lesznek-e új arcok akikkel közösen fogtok dolgozni?

Muzzaik: Folyamatosan keresünk lehetőséget, hogy együtt tudjunk dolgozni más producerekkel vagy művészekkel, de kevés az olyan ember, akivel igazan eredményesen és gyorsan tudsz dolgozni a stúdióban! Dave-vel ez maximálisan működik, illetve Belocca-val is már régóta ismerjük egymást, így könnyebb a zenekészítés. Az első megjelenésünk pár napon belül kerül ki, a Great Stuffnak készítettünk egy EP-t, illetve Belocca-val közösen készített zenénk februárban jelenik meg, a MaingroundMusic-on.

Szabi: Idén Pesten két új rezidenciátok is lesz a Hello Baby, illetve a Trafiq.Miben lesz más az ottani felépésetek?

Muzzaik: Fontosnak tartjuk, hogy új helyeken, új embereknek zenéljünk, de mégis legyen benne tematika, az emberek tudják, hogy minket hallanak... ebben az évben azért esett a választás a Hello Baby-re, illetve a Tafiq-ra (a Club Play mellett), mert úgy érezzük, hogy ez a tematika jobban érvényesül és mi is, a zenénk is több szerepet kap az este során.

Szabi: Tervek 2014-re?

Muzzaik: Továbbra is folyamatosan készítjük a zenéket a stúdióban, igyekszünk egyre több dinamikát vinni a saját produkcióba és megfelelni az új hangzásoknak, trendeknek, elvárásoknak, mindezt úgy, hogy a minőségéből és egyediségéből ne veszítsenek a zenék. Inkább erre próbálunk figyelni, mint stílusokban gondolkodni... Ettől az évtől szerencsénk van új csapattal, managementtel és művészekkel dolgozni, akik segítségével sikerül a produkciót hosszú idő után egy új szintre emelni és a zenék is a megfelelő kiadókhoz tudnak kerülni!

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Srácok!

Muzzaik: Mi köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában