Helyi közélet

2014.02.22. 16:40

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. február 22-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 1 óra 15 perckor Miskolcon, egy belvárosi presszóban igazoltattak egy férfit. A személyi adatok ellenőrzése során kiderült, hogy az intézkedés alá vont 22 éves miskolci B. Attilával szemben a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás miatt elfogatóparancsot adott ki.

A körözés hatálya alatt álló személyt a Készenléti Rendőrség munkatársai előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában