Foci vb 2022 szavazás

2022.12.03. 07:44

Ön szerint melyik meccs volt a 2022-es labdarúgó világbajnokság csoportköreinek eddigi legnagyobb meglepetése?

A katari labdarúgó világbajnokság csoportkörei után egy kis számvetésre invitáljuk olvasóinkat.

Fotó: DisobeyArt

Kiskedvencünk kétesélyesnek tippelte a Katar-Ecuador mérkőzést, a házigazdák győzelmét ki is zárta, így mi annyira nem lepődtünk meg, hogy Katar kikapott a nyitómeccsen.

Aztán jött az első hidegzuhany, a tippmixelők rémálma, a végső győzelemre is esélyes Argentína kikapott Szaúd-Arábiától. Ehhez képest Horvátország Marokkó elleni döntetlenje már nem is volt olyan nagy dolog, az afrikai csapat csodálatos menetelése viszont annál inkább, elsők lettek az F csoportban.

A német labdarúgó válogatott nagy meglepetésre kikapott Japántól, majd az utolsó körben a spanyolok vereségének "hála", ki is estek.

A címvédő franciák sem tudták 100 százalékosan zárni a csoportköröket, Tunézia ellen kaptak ki, bár a meccs után óvást nyújtottak be Griezmann meg nem adott gólja miatt.

Dél-Korea válogatottja a második helyen végzett a csoportjában, miután az utolsó körben megverte Portugáliát. Ezzel pedig egy másik nagy csapat, Uruguay kiesett.

Nagy meglepetés volt, hogy az UEFA ranglistájának második helyén álló Belgium is búcsúzni kényszerült a csoportköröket követően.

Ön szerint melyik meccs volt a 2022-es labdarúgó világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!