Foci vb 2022

2022.12.10. 08:57

Egervári Sándor szerint drámai fordulatokat hozhat az esti szuperrangadó

A katari labdarúgó-világbajnokság szombati negyeddöntői előtt a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Egervári Sándor mondta el az Origo Sportnak, mit vár a Marokkó-Portugália mérkőzéstől és az Anglia-Franciaország csúcsrangadótól.

ÉM

Fotó: AFP

Szombaton délután 16 órától rendezik a Marokkó-Portugália negyeddöntőt, amelytől papírforma eredményt vár a korábbi szövetségi kapitány. "Általában nehéz jósolni, mert a futball kiszámíthatatlan, de azt gondolom ezen a meccsen most nem lesz meglepetés. Minden tiszteletem Marokkóé, de itt véget ér a csoda, a portugálok 2-0-ra fognak győzni a rendes játékidőben" - mondta Egervári Sándor az első mérkőzés kapcsán, és úgy gondolja, hogy a remek formába lendülő portugál válogatott a végső győzelemre is esélyes lehet.

Tizenegyesekkel a franciák 

A játéknap csúcsrangadóján, az Anglia-Franciaország találkozón sokkal kiélezettebb küzdelmet vár, de úgy véli, a világbajnoki címvédő kiharcolja a továbbjutást.
"Két nagyszerű csatársor, fantasztikus csapatok. Úgy gondolom, hogy a rendes játékidő 2-2-es döntetlent hoz majd, a kétszer 15 perces hosszabbításban pedig nem lesz gól. A franciák nyerik a büntetőpárbajt és bejutnak az elődöntőbe" - mondta a 72 éves szakember, aki hozzátette, nagyszerű világbajnokságot láthatunk, hiszen kaptunk meglepetést és kiemelkedő színvonalú futballt is.

Egervári Sándor tippjei 

Marokkó-Portugália 0-2 

Anglia-Franciaország 2-2, tizenegyesekkel jutnak tovább a franciák

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!