Foci vb 2022

2022.11.28. 12:56

Titkos favoritjának szurkol

"Horvátország szerintem ismét jól teljesíthet majd, minimum elődöntőbe várom őket" - fogalmazta meg még a vb előtt Hollósy András, A DVTK hangja.

ÉM

Forrás: ÉM

- Természetesen élénk figyelemmel fogom kísérni a futball VB-t , nagyon sajnálom, hogy a magyar labdarúgó válogatott 1986-óta nem tud jelen lenni, de nagyon hiszek és bízom benne, hogy Marco Rossival sikerül majd megtörnünk ezt a 36 éves átkot és legközelebb ott lehetünk - fogalmazott Hollósy András, a DVTK hangja. -  Addig azonban marad a tv, persze van titkos favoritom, de egyelőre ezt nem árulnám el. A horvát csapat legutóbb ezüstérmes volt, szimpatikusak is, küzdeni tudásukat is megirigyelhetjük, így most őket is jobban fogom majd figyelni. 

- Talán még sokan emlékeznek rá, hogy mind az oroszokat, mind az angolokat legyőzték és a döntőben egy szerencsétlen öngóllal szereztek vezetést a franciák. Szóval Horvátország szerintem ismét jól teljesíthet majd, minimum elődöntőbe várom őket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!