Foci vb 2022

2022.11.23. 12:56

A harmadik gól nélküli

A világbajnokság szerdai napja egy ,,nagy" 0-0-val kezdődött Katarban.

Labdarúgás. A katari labdarúgó világbajnokság negyedik napjának első meccsén, az F-csoport nyitó találkozóján nem sok élményt kaptak a jelen lévő szurkolók. Horvátország azon volt, hogy megnyerje a Marokkó elleni meccset, az észak-afrikaiak beérték azzal, hogy rombolják a vb-ezüstérmes csapat építőmunkáját. Emiatt helyzet alig volt, az első félidőben egy valamirevaló, ám az a hosszabbításban kimaradt, Vlasic perdítését kifogta a kapus. A második félidő is eltelt, de attól amit legyártottak, többre lett volna képes mind a két csapat.


 

F-csoport, 1. forduló 

Marokkó – Horvátország 0-0

al-Hor, 59 407 néző. V.: Rapallini (argentin).

Marokkó: Bounou – Hakimi, Szaiss, Aguerd, Mazraoui (Allah-Attiat, 60.) – Ounahi (Sabiri, 81.), Amrabat – Ziyech, Amallah, Boufal (Ezzalzouli, 65.) – en-Nesyri (Hamdalah, 81.). Szövetségi kapitány: Valid Regragi.

Horvátország: Livakovic – Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modric, Brozovic, Kovacic (Majer, 79.) – Vlasic (Pasalic, 46.), Kramaric (Livaja, 71.), Perisic (Orsic, 90.). Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!