Felsőzsolca hírei

2011.01.02. 15:29

Felkészülési tornák, „futószalagon”

<p>A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség rendezvényekkel segíti a csapatok felkészülését.</p>

Immáron harmadszor is kiírták az Avas Felsőzsolca Kupa nemzetközi férfi tornát, amelynek a felsőzsolcai városi sportcsarnok január 29-30-án, szombaton és vasárnap ad otthont.
– Hat együttest hívtunk meg – mondta Tóth Attila, a szövetség főtitkára. – Az A-csoport mezőnye: Váci KSE (NB I/B-s), Nagymihály (szlovákiai I. ligás), Nagyvárad (romániai I. ligás). B-csoport: Ózdi KC (NB I/B-s), Szatmárnémeti (romániai I. ligás), Tatai HAC (NB I/B-s). Nagyon szerettük volna, ha elfogadja invitálásunkat a Mezőkövesd KC élvonalbeli és a Diósgyőri KC-Miskolc-MiVíz NB I/B-s gárdája is, de az edzők nem tudták programjukba illeszteni az eseményt. A legjobbak érem és kupdíjazása mellett jutalmazzuk majd a legjobb kapust, a gólkirályt és a legtechnikásabb mezőnyjátékost is. A részletes, órára, percre kidolgozott programot hamarosan elkészítjük.

Emléktornák

A szövetség nem feledkezik el hajdani elnökéről és aktívájáról sem. Ennek jegyében ismét meghirdeti a Kerekes János-Menyhért László emléktornákat, amelyekre a tervek szerint február 26-án és március 6-án ugyancsak a felsőzsolcai sportcsarnokban kerül sor. Tóth Attila kijelentette: reméli, hogy a megyénkben szereplő női és férfi csapatok örülnek a szereplési lehetőségnek és nagy számban neveznek majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!