Helyi közélet

2014.02.25. 10:39

Fotók: Kamionból loptak laptopokat

Miskolc - A rendőrök elfogták azt a négy férfit, akik egy kamion rakományát dézsmálták meg.

Miskolc - A rendőrök elfogták azt a négy férfit, akik egy kamion rakományát dézsmálták meg.Lopás és sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. január 20-án ismeretlen tettesek ellen.

Az elkövetők 2013. december 29-én Milánó külvárosában egy kamion rakományának vámzár zsinórját elvágták, majd azt követően a raktérből eltulajdonítottak közel harminc darab laptopot, a hozzájuk tartozó akkumulátorral, töltővel és táskával együtt.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként az elkövetők - S. József 44 éves miskolci, T. Zsolt 38 éves tóalmási, K. Gergely 38 éves mezőnyárádi és K.B. Zsolt 38 éves zsanai lakosok - azonosításra, majd az ország különböző pontjain 2014. január végén elfogásra kerültek.

A megtartott házkutatások alkalmával a nyomozók lefoglaltak 27 darab laptopot, valamint az eltulajdonított műszaki cikkek eladásából származó, több mint két millió forint készpénzt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában