Erotikus cikkek

2008.11.26. 18:14

Hogyan színlelj orgazmust?

<p>A feminista szexológus útmutatója kegyes hazugságokhoz.</p>

Nem épp hímsoviniszta témakör, de talán a férfiaknak is jobb szembenézni a dologgal, hogy színlelt orgazmussal nem csak a filmekben találkozhatnak, hanem - kevésbé szerencsés esetben - a hálószobában is.

A férfi természeténél fogva büszke rá, sőt igénye, hogy párját kielégültnek lássa, ellenkező esetben viszont könnyen oda lehet az önbizalma, ami nincs épp pozitív hatással a pár szexuális életére.

A nő ezt elkerülendő, inkább előadja az orgazmust, ha már valójában képtelen rá, mintsem csalódást keltsen párjában. Az alapvető gond az, hogy a férfi jellemzően saját kudarcaként éli meg a dolgot, pedig nyílván nem így reagálna, ha mindig szem előtt tartaná, illetve tudná, hogy a női gyönyör annál sokkal bonyolultabb dolog, mintsem csak rajta múljon a siker.

Ezt igazolandó, a statisztika szerint tízből egy nő soha nem jut el a csúcsra, írja az egyik életmóddal foglalkozó brit portál, a goodtoknow.uk, a pár soros bevezető után a cikk írója pár tanáccsal is igyekezett ellátni a kegyes hazugságra hajló hölgyeket: (A fiúk inkább lapozzanak!)

* A hangoskodás csak született tehetségeknek ajánlott.
* Ne adj olyan jeleket a partnernek, amit az orgazmus alatt sem tennél!
* Feküdj egy darabig az ágyon az aktus után!
* A hatás kedvéért soha ne kezdeményezz következő kört!
* A notórius "orgazmushamisítás" nincs jó hatással a szexuális életre.
* Ha mind ez előbbieket kihagynád, ne félj megosztani pároddal tapasztalataidat!

  • Erotikus képek, cikkek
  • Szerelmi praktika gyorstüzelőknek

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!