Helyi közélet

2014.02.23. 10:07

Eltűnt a Peugeot eleje a miskolci frontális balesetben

Miskolc - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami Miskolcon történt a Csabavezér úton szombaton éjszaka.

Miskolc - Ketten sérültek meg abban a közlekedési balesetben, ami Miskolcon történt a Csabavezér úton szombaton éjszaka.A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Citroen haladt a belváros felé a belső sávban, amikor szemből eddig ismeretlen okok miatt, egy Peugeot átlépve a felező vonalat belecsapódott a C5-be frontálisan. Az ütközés erejétől a francia építésű autók eleje jóformán eltűnt, főleg a Peugeot-é. A helyszínre érkeztek a tűzoltók is mivel az első hírek arról szóltak, hogy beszorultak az autókba az utasok. Úgy tudjuk a mentők munkatársai segítették ki végül a sérülteket a csúnyán összetört négykerekűekből. A Citroen két utasa sérült meg az ütközéskor, a Peugeot vezetője, sértetlenül úszta meg a balesetet. Viszont őt értesüléseink szerint a rendőrök vitték el vérvételre, mert felvetődött az ittasság nála.

A négy sávból hármat elfoglalt a baleset, a fennmaradó egy aszfaltcsíkon váltakozó irányban, rendőri irányítás mellett haladt az éjszakai forgalom.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában