Megszünhet a Steaua jégkorongcsapat

<p>Ötvenegy éves fennállása óta először a Bukaresti Steaua jégkorongcsapat nem jutott be a bajnokság rájátszó szakaszának döntőjébe, amelyet a napokban a két csíkszeredai együttes, az Sport Club és a HC vív.</p>

Egyes napilapokban megjelent hírek alapján, a „katonaklub” vezetői le akarják váltani a hokigárda teljes tehnikai stábját. „Amennyiben Cristian Cârlant, az egyesület elnökét és Marius Gliga trénert leváltják, vagy eligazolunk vagy abbahagyjuk az aktív pályafutásunkat” – fenyegetőznek a játékosok. Ezzel kapcsolatban a Steaua elnöke, George Boroi a következőket nyilatkozta: „szó sem volt leváltásokról, a jégkorong egyesület elnöke és trénere is a helyén marad a bajnokság végéig. Azt sem mondtam sehol hivatalosan, hogy meg kívánom szüntetni a felnőtt hokigárdát, csak annyit nyilatkoztam, hogy elgondolkodok ennek lehetőségén. A pontvadászat végén döntünk a csapat jövőjéről…”
Boroi nyilatkozatából sokan azt szűrték le, hogy a szezon végén biztosan megszűntetik a több, mint ötven éves múlttal rendelkező, s ez idő alatt 41 bajnoki címet szerzett Steaua jégkorongegyesületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!