ERDON Helyi sport hírek

2008.02.28. 15:12

Mozgásukban korlátozottak versengése

<p>A Special Olympics országos sportmozgalom keretében ma asztalitenisz versengés helyszíne lesz a nagyváradi Don Orione Középiskola tornacsarnoka.</p>

Döntő szakaszához érkezett a Special Olympics elnevezésű, mozgásukban akadályozottak számára kiírt országos, nemzetközi asztalitenisz bajnokság, amelyet a Special Olympics Romania alapítvány és a nagyváradi Kisegítő Iskolaközpont rendez. A tegnapi sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a versenyeknek Nagyvárad és Pitesti ad otthont, mindkét helyen magyar, portugál, szerb, török és természetesen román résztvevőkkel. Az iskolát Ioan Silaghi tanár képviselte, s jelen volt Váradi Krajcsi Tibor asztalitenisz-edző, valamint Kórodi József, a Bihar megyei Sportigazgatóság osztályvezetője.

A küzdelmeket három kategóriában (12-15, 16-21 és 21 év felettiek, kevésé, és közepesen akadályozottak, valamint egészségesek) ma 10 órától a Don Orione Középiskolában rendezik. Minden induló versenyzõt díjaznak 14 órai kezdettel, helyezésétől függetlenül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!