ERDON Helyi sport hírek

2007.10.29. 13:55

Dobogós helyet céloz a Somesul

<p>Szatmárnémeti - Holnap 15 órától fogják pótolni a Szatmárnémeti Someşul – Besztercei Gloria II labdarúgó–mérkőzést, melyet a III. Liga 9. fordulójából halasztottak.</p>

A találkozó elnapolását a hazai gárda kérte, ugyanis a programált időben három játékosuk szerepelt valamely román korosztályos válogatottba (Marian Pop továbbra is a U17–es válogatott felkészítőtáborában tartozkódik).

Dacian Nastai edző legénysége, ha a holnapi mérkőzésen begyűjti a játékban levő három pontot, akkor felkapaszkodhatnak a 6. csoport harmadik helyére, egy ponttal megelőzve a Nagybányai FC–t és a Dési Unireát.

A Gloriának egyébként emellett még van egy elhalasztot mérkőzése. A 11. fordulóban a Szatmárnémeti Olimpia otthonában kellett volna játszanak, azonban az élvonalbeli bajnokságban szereplő együttes második csapatát szállító autóbusz útközben lerobbant. Bár a román szövetség még nem közölte az időpontját annak, mikor pótolják a mérkőzést, Vasile Boudi, az Olimpia alelnöke szerint több mint valószíninű jövő hét kedden fognak játszani a Gloria II ellen.

A Someşul – Gloria II mérkőzés eseményeit egyébként élőben követhezti kedd 15 órától az Erdély Online–on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!