ERDON Helyi hírek

2008.12.29. 09:44

Vehet fel hitelt Nagykároly

<p>Szatmár megye - Megszavazta a Nagykárolyi Helyi Tanács azt a javaslatot, melynek értelmében a város hitelt vehet fel. Bár ez egyelőre elméleti probléma, hiszen nincs meghatározva mire, és mekkora összegre lenne szükség.</p>

A kérdés természetesen kisebb vitát váltott ki a tanácsosok között. A liberálisok szerint nem kellene ebben a kérdésben dönteniük, mivel még nem tudják mi vár rájuk a következő évben, mint haogy azt sem, hogy mivel gazdálkodhatnak. A polgármester szerint már késésben vannak, hiszen amennyiben decemberben megszavazzák a hitelfelvételt, még hónapokba telik, míg a bankoktól a hitelajánlatok megérkeznek. Az ajánlatokat elbírálják, majd azt újból a tanács elé kell terjeszteni, tehát mindez hosszabb procedúra, úgyhogy nem várhatnak, mert az idő túl szoros, magyarázt a város elöljárója. A tanácsosok végül megszavazták a határozattervezetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!