ERDON Helyi hírek

2008.08.08. 13:06

Készülődés az új tanévre

<p>Szatmár megye - A Bogdándi Petri Mór I–X. Osztályos Iskolában is készülődnek a következő tanévre, mely hamarosan kezdetét veszi.</p>

Amint azt Mészáros Lőrinc az iskola igazgatója elmondta, mivel a bogdándi iskola épületét az elmúlt évben újították fel, így csak a szoksásos fertőlenítésre és takarításokra kerül sor az épületben az új iskolai év kezdete előtt. Az igazgató elmondása szerint emellett a Széri Általános Iskola számára igéretet kaptak a tanügyminisztérium részéről, hogy a későbbiekeben egy összeget kiutalnak a tanintézmény számára a szükséges belső felújításokra. „Ha megkapjuk a támogatást, akkor elmondhatjuk, hogy az elmúlt három év során sikerült felújítani mind a négy iskolát — a bogdándi tanintézményt és a hozzá tartozó három iskolát is — és a hozzájuk tartozó óvodákat is” — folytatta Mészáros Lőrinc. Az igazgató elmondása szerint 12500 lej értékben új bútorzatot vásároltak az iskolák számára, melyek közül szekrényeket kapott a bogdándi iskola, valamint a szekrények mellé fogasokat szereltek fel a korondi, széri, valamint bábcai tanintézményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!