ERDON Helyi hírek

2007.11.21. 19:03

Már készülnek a tervek

<p>Szatmár megye - A Szatmár Megyei Tanfelügyelőség tervezi két olyan kisérleti szakiskolaközpont létrehozását, melyek célja a többi szakközépiskola működésének segítése és irányítása. A két szakiskolaközpontot Tasnádon és Vámfaluban alakítják majd ki.</p>

A munkálatok során a meglévő épületek bővítését, javítását végzik majd el, valamint új műhelyeket építenek, melyeket a legmodernebb eszközökkel szerelnek majd fel. Az építkezéshez szükséges engedélyek már megvannak, és a tevezés és a kivitelezés is tervszerűen folyik. A tervek szerint még az idei évben beszerzik a munkálatokhoz szükséges anyagokat, és a remények szerint 2008 szeptember 15–re már működőképesek lesznek ezen iskolai műhelyek. A megyei tanfelügyelőség nemcsak a műhelyek modern felszerelésére költ majd, hanem további összegeket biztosít majd az ott dolgozó pedagógusok továbbképzéseire is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!