ERDON Helyi hírek

2007.10.08. 15:19

Ne higgyünk a szemünknek

<p>Szatmárnémeti - Egyik szatmárnémeti olvasónk, Czumbel István Csaba tájékoztatta lapunkat az őt ért sérelemről, mely a Ganea utcán található Unicarm üzletben történt meg vele.</p>

Czumbel István Csaba elmondta lapunknak, hogy október 2.–án vásárolt az említett boltban, amikor felfigyelt arra a feliratra, mely szerint, ha valaki öt májpástétomot vesz, a hatodikat ajándékba kapja. Vásárolt a termékből és a pénztártól való távozása után lett figyelmes arra, hogy a számlán nem öt, hanem hat májpástétom ára szerepel, annak ellenére, hogy a terméken az akciós ár volt feltüntetve. Ez után az egyik alakalmazotthoz fordult, aki az üzletvezetőhöz irányította. Az üzletvezető azonnal felelősségre vonta ezt a bizonyos alkalmazottat, aki felelős a polcok árúfeltöltéséért, hogy miért nem vette le a termékről az árengedményről szóló cimkét. Ez után telefonon értesítette a bolt tulajdonosát, aki egy óra múlva tudott volna a helyszínre érni.

Panaszkönyv

Czumbel István elmondta lapunknak, hogy a panaszkönyvet is kérte, hogy abban jelezze felháborodását, de mint kiderült, a bolt nem rendelkezik panaszkönyvvel. Czumbel elmondása szerint, azt sérelmezte leginkább, hogy a bolt alkalmazottai minősítehetetlen hangnemben beszéltek vele és mégcsak elnézést sem kértek az eset miatt, de valószínűleg nem fog feljelentést tenni a Fogyasztóvédelmi Hivatalban, mivel meglehetősen csekély összegről van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!