szemléletváltás

2019.12.03. 13:18

Az állatok lelkiállapotától is függ az egészségük

Németh József állatorvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat életét mentette meg, amelyekről már lemondtak.

A Patadoki néven is ismert orvos leginkább elkezelt, visszatérő bajoktól szenvedő állat életét mentette már meg.

Elmondása szerint nincs titok, egyszerűen

ő nem csak a tüneteket, hanem a kiváltó okokat kezeli.

„Általában a kórokozó alapú szemlélettel elváltozott szöveti formákat, testi bajokat keresik labordiagnosztikával és képalkotó eljárásokkal. (ultrahang, rtg, ct) A diagnózisoknak megfelelően pedig a protokolláris gyógyítás útvesztőiben a sebészeti beavatkozások, antibiotikumos terápiák, szteroidos, hormonhatású szerek alkalmazásával igyekeznek a betegséget meggyógyítani. Én a jelen állapotát nézem az állatnak. Összességében a betegség tüneteit, az állat alkatát, meghatározó életkörülményeit.

Hosszasan beszélgetek a gazdával, akár az állat egész életéről.

A gyökerekből indulunk ki, és lassan haladunk a megoldás felé. Hosszú évek tudása és tapasztalata alapján megfelelő homeopátiás szert választok” – magyarázta a szakember.

Patadoki úgy gondolja, a legfontosabb feladat az állatok egészségének megőrzése lenne.

„Ezerszer könnyebb fenntartani az egészséget, mint a betegséget meggyógyítani, ami sok idő és rengeteg pénz. Ehhez azonban egyfajta szemléletváltás szükséges: az állatoknak egyszerűen meg kell teremteni a méltóságos életet, ha jól élnek, akkor kevésbé betegszenek meg” – tette hozzá Németh József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!