"Sulival a fürdőbe!"

2019.06.01. 08:51

Kedvezménnyel várják a fürdők az iskolásokat

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén is megrendezik immár második alkalommal a „Sulival a fürdőbe!” akciót, országszerte a részt vevő fürdőlétesítmények 2019. június 1. és június 15. között kedvezményekkel, plusz szolgáltatásokkal, csoportos belépőjegyekkel várják az iskolai osztályokat.

Budapest, 2011. november 20. Vendégek fürdõznek a Lukács gyógyfürdõ medencéjében a negyedik alkalommal megrendezett Fürdõk éjszakája rendezvényen, amely során a Múzeumok éjszakája mintájára a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt. öt fürdõje - a Széchenyi, Gellért, Rudas, Lukács, Király - szórakoztató és zenés programokkal fogadta a vendégeket. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A fürdőszövetség közölte: az iskolai tanév utolsó két hetében meghirdetett akcióval szeretnék ösztönözni az általános- és középiskolai tantestületeket arra, hogy az osztályokkal, diákokkal látogassanak el a fürdőkbe, strandokra és vegyék igénybe a szolgáltatásaikat.

A Fürdőszövetség a fiataloknak szeretne kedvet teremteni a strandoláshoz a nyári szünet alatt: a fürdőkben hatóságilag ellenőrzött vízminőség mellett, biztonságos vízi élményt tudnak nyújtani

- írták.

A fürdők csatlakozása önkéntes,

eddig országszerte 40 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez

a fürdőszövetség tájékoztatása szerint.

Borítókép: fiatalok fürdőznek a a Lukács gyógyfürdő medencéjében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!