sztárfellépők és koktélbár

2019.06.28. 14:10

Boat partival várja a látogatókat a Balaton Sound

Minden eddiginél impozánsabb lineuppal fut ki a hajós bulisorozat. A vízen szórakozhatnak azok, akik még a fesztivál területén található programdömpingnél is többre vágynak.

Forrás: Shutterstock

Különleges, nappali szettekkel érkezik a techno és house szcéna élvonala: Dubfire, Hernan Cattaneo, Matador, Monika Kruse, Alle Farben és egy extra drumandbass bulival a Hybrid Minds is.

A kétszintes katamarán a sztárfellépők mellett idén is elsőosztályú hangrendszerrel, koktélbárral és chill területtel várja a látogatókat. A hajó a siófoki Bahart kikötőből indul. A fesztivál és a siófoki kikötő között ingyenes transzferbusz szállítja boatpartyzókat. A jegyek már javában pörögnek, a férőhelyek több mint 65%-a elkelt. Érdemes időben lecsapni, mert a hajó kapacitása kevesebb mint 300 fő, így igazán különleges élményben lehet azoknak része, akik időben bebiztosítják a helyüket a hajón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!