Életstílus

2018.03.22. 16:08

Frissítő újdonsággal köszönti a tavaszt a XIXO – itt a XIXO Citrus Green tea és cukormentes változata

<strong>A XIXO jegestea portfóliója tavasztól új termékkel bővül: közkívánatra megérkezett a citrus ízesítésű zöld tea, mely egyedi csomagolásával és különleges ízvilágával mindenkit felpezsdít.</strong>

A XIXO jegestea portfóliója tavasztól új termékkel bővül: közkívánatra megérkezett a citrus ízesítésű zöld tea, mely egyedi csomagolásával és különleges ízvilágával mindenkit felpezsdít.

Az idén 5 éves XIXO nagy népszerűségnek örvendő jegestea kínálata – a fogyasztói igényeknek megfelelően –  folyamatosan új innovációkkal jelenik meg a piacon. A magyar márka frissítő finomsággal köszönti a tavaszt: a XIXO Citrusos ízű zöld tea magával ragadó ízharmóniája igazi felfrissülés testnek és léleknek – a citrom üdítő íze és a zöld tea jótékony hatása különleges palackba zárva. A Citrus Green tea természetes teakivonattal, antioxidánssal és valódi gyümölcslé hozzáadásával készül. A XIXO újdonsága cukor-, kalória- és aszpartám-mentes változatban is kapható, így bűntudat nélkül élvezheti bárki az idény egyik kedvenc jegesteáját. A termékek 1,5 literes PET palackos kiszerelésben, és különleges dizájnnal ellátott 250 milliliteres fémdobozban is kaphatók az üzletekben.

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!