Életstílus

2018.02.18. 13:12

Van egy jó húsvéti receptje?

Borsod-Abaúj-Zemplén - Újra receptverseny: várjuk húsvéti, kedvenc ételeik leírásait!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Újra receptverseny: várjuk húsvéti, kedvenc ételeik leírásait!

Újra közeledik a tavasz, újra itt a receptversenyünk: immár hatodik alkalommal várjuk húsvéti, ünnepi kedvenc ételeik leírásait. Mint már megszokott, a beérkező receptekből szakértő zsűri választja ki a legjobbakat, azokat, amelyek bekerülnek majd a receptmagazinba.

Még ünnep előtt

A kiadvány még húsvét előtt megjelenik, hogy ezzel is segíteni tudjuk az ünnepre való készülődést. Az is megszokott már, hogy nemcsak megyénk, hanem Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék ünnepi ízeit is a magazinba válogatjuk, és egy csokorba gyűjtve tálaljuk önöknek.

– A húsvéthoz sok hagyomány és számtalan étel kapcsolódik. Szeretnénk megmutatni, hogy ezen a téren is sokszínű a megyénk – mondta lapunknak Csernyánszki-Szűcs Edina, az Észak-Magyarország marketing referense. – Arra kérjük olvasóinkat, küldjék el jól bevált ételleírásaikat, legyen szó levesről, elő- vagy főételről,

süteményről, de olyan recepteket is várunk, amelyek a valamilyen ételérzékenységgel vagy cukorbetegséggel küzdőknek adnak lehetőséget az ízek élvezetére.

Edina is megerősítette, hogy a legjobb konyhatitkok megjelennek a lapunk gondozásában még húsvét előtt megjelenő, hatvan receptet tartalmazó, ínycsiklandó ételfotókkal színesített Sütés-főzés az Északkal magazinban.

– Egy beküldő több finomsággal is pályázhat – fűzte még hozzá, és megjegyezte, érdemes sietni, hiszen a beküldési határidő meglehetősen közeli: február 26.

Elektronikusan várjuk

Marketingesünk hangsúlyozta, a recepteket elsősorban elektronikusan várjuk a [email protected] címre, de természetesen, ha valaki nem szívesen használja az internetet, akkor kézzel írt receptjét is elfogadjuk. A receptek beküldhetők tehát levélben is a lapunkban megjelenő kupon csatolásával, a borítékra kérjük, írják rá, „Húsvéti receptverseny”. Nagyon fontos, hogy csakis az eredeti recepteket fogadjuk, az internetről leszedettek nem tudnak a versenyben részt venni!

Edinától még megtudtuk, mint minden évben, most is értékes ajándékokkal gazdagodnak a legjobb receptek beküldői.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!