Életstílus

2018.02.16. 14:42

Lakodalmát tervezgeti? Tudjuk, hogyan lehet pénzt megtakarítani

<em>Ha elhangzik a lakodalom szó, sokak azonnal fejszámolásba kezdenek. A vendéglátás, a ruhák vagy gyűrűk nem kell, hogy minden megtakarítását felemésszék. Elég megtanulni néhány trükköt, és látni fogja, hogy valamit még meg is tud spórolni.</em>

Ha elhangzik a lakodalom szó, sokak azonnal fejszámolásba kezdenek. A vendéglátás, a ruhák vagy gyűrűk nem kell, hogy minden megtakarítását felemésszék. Elég megtanulni néhány trükköt, és látni fogja, hogy valamit még meg is tud spórolni.

A kedvezménykuponok is segítségére lehetnek

Az esküvő rendszerint az egyik legfontosabb esemény minden ember életében. Jól tudják ezt a kereskedők is, és nem egyszer jó kis hasznot húznak rajta. Ezért nem meglepő, hogy mindennek, ami esküvői jelzővel van ellátva, általában kétszeres az ára is.

A kulcs az előnyös vásárláshoz maga a költségvetés. Rögtön az elején határozza meg a pontos összeget, amit semmi esetben sem fog túllépni. Üljön le, és gondolja át, mi mindenen lehetne spórolni, majd végül készítsen róla egy listát. A lehetőségek tárháza végtelen, nézzük meg közelebbről!

Karikagyűrű remek áron

Nem számít, hogy egy kisebb, szerényebb vagy épp ellenkezőleg hatalmas, fényűző lakodalmat szervez, a karikagyűrűk nem hiányozhatnak egyik esküvőről sem. Szerelmük szimbólumáról van szó. Ezért jól körültekintően, megfontoltan válasszanak, hisz viselni fogják minden nap életük végéig! Ragaszkodjon a minőséghez; bizonyára nem szeretné, ha egy idő után elkezdne rozsdásodni vagy akár el is törne!

A minőségi karikagyűrű sem kell, hogy egy vagyonba kerüljön. Ismeri a Kuplio.hu kuponportált? Az Óra és ékszer kategóriában mindig megtalálja az aktuális kedvezménykuponokat például az Újvilág Ékszer Óra, Ékszerwebshop vagy Ékszer Eshop, illetve sok más ékszerüzletbe is. Ne habozzon, használja ki a mega kedvezményeket, és vásároljon karikagyűrűt online!

Menyasszonyi ruha

Egy másik tétel, amin jelentősen lehet spórolni, kétségkívül a menyasszonyi ruha. Viszont minden egyes nő álma tökéletes menyasszonynak lenni. Tegyük a kezünket a szívünkre, az ilyen ruhák megvásárlása azonban nem olcsó dolog. Gondolt már arra, hogy csak kölcsönözze a ruhát? A kölcsönzőszalonok tele vannak gyönyörű darabokkal, és az áruk is sokkal kedvezőbb.

A csokor épp úgy a menyasszony elengedhetetlen tartozéka, mint a menyasszonyi ruha. Mi lenne, ha az Önét az interneten rendelnék meg?

Esküvői fotó és videó

A karikagyűrűn kívül épp az esküvői fényképek és videó azok a dolgok, amelyek emlékeztetni fogják majd a nagy napra. Ne költsön profi fotós szolgáltatásaira, inkább kérje meg egy barátját a fotódokumentációra. Hiányzik egy jó fényképezőgép? Nem tesz semmit, a Kuplio.hu oldalon talál olyan kedvezménykuponokat, amelyeknek köszönhetően jó áron vásárolhatja meg!

Mi több, a fényképezés a szórakozás részévé is válhat. Kölcsönözzön több polaroid fényképezőgépet, és meglátja, hogy sok izgalmas pillanatban lesz része, amelyek mosolyt csalnak az arcára évekkel az esküvő után is.

Az esküvői vendéglátás és dekoráció

A vendéglátás és a díszítés további olyan elemek, amelyek nem éppen olcsók. Felejtse el a drága esküvői ügynökségeket, és biztosítsa be ezeket magának! A vendégeket is bevonhatja, és összeállíthatják közösen például az ízletes esküvői menüt. A kreatívabbak pedig gondoskodhatnak az egyedi díszítésről. Maradjon a papírdíszek vagy sima léggömbök, illetve gyertyák mellett.

Szállás a vendégek számára

Egy kisebb lakodalom előnye minden bizonnyal a vendégek elszállásolása is. Őket vagy otthonában vagy esetleg némelyik rokonnál, barátnál elszállásolhatja. Egy másik olcsó lehetőség szállásfoglalás kuponportálok segítségével, ahol számos érdekes kedvezményt találhat.

Zene a lakodalomban

Amint láthatja, szinte mindenen lehet spórolni, de a zene esetében ez nem igazán kifizetődő. Egy jó zenekar vagy DJ bár sokba kerülhet, de az önjelölt énekesek esetében a katasztrófa sokkal nagyobb lehet. Tegyen félre erre a tételre egy külön összeget, és ne sajnálja rá! Jobb egy kicsit többet fizetni, mint később az unatkozó vendégeket nézni.

- PR cikk -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!