Életstílus

2017.09.30. 07:45

Luxus fehérnemű - mitől lesz különleges?

Minden hölgynek vannak hétköznapi alsónemű szettjei, és vannak olyan darabjai, amelyek értéke felér a számára a legdrágább ékszerével, vagy legféltettebb csizmájával.

Minden hölgynek vannak hétköznapi alsónemű szettjei, és vannak olyan darabjai, amelyek értéke felér a számára a legdrágább ékszerével, vagy legféltettebb csizmájával.

A prémium fehérnemű igazi aduász, olyan különlegesség, amely teljes magabiztosságot ad, és a legnőiesebb formánkban mutat meg minket. Bár amikor egy vásárlóutcában a kirakatban megpillantjuk ezeket a kecsegtető darabokat, és mellettük az árcédulát látható, hogy a luxus nem egy árkategóriában van a hétköznapi fehérneművel. De ezek a darabok ezerszer többet is nyújtanak.

Garancia a csábításhoz

Nem árt, ha a fehérneműs fiókunkban ott lapul egy-két ‘titkos fegyver’. Egy nőnek tudnia kell, hogy tud igazán érzéki és különleges lenni. Ugyanígy nem pazarlás, ha megengedünk magunknak pár profi sminkterméket - aki csak egyszer próbálta ezeket, tudja, megvan bennük az a bizonyos plusz, amire néha szükségünk van.

Nemcsak a férfiak felé fejezzük ki, hogy fontos nekünk a csábítás, és készek vagyunk a romantikára; magunknak is jelezzük, hogy a nőies oldalunkat is megcsillogtatjuk, és teret adunk neki. A hozzáértők sokszor és sok helyen elmondták, hogy a vonzerő alapja az önbizalom.

A luxus fehérneműk termékpalettája sokféle darabból áll, ezek mindegyikének jellemzője, hogy maximálisan kényelmes, tartós, és különleges látványt nyújt.

Gondosan bánjunk velük

A legfinomabb anyagokból válogathatunk, ha prémium kategóriás darabokat választunk. A bőrbarát mikroszálas anyag luxus érzést nyújt egy hétköznapon is. A prémium csipke anyag tartós és kellemes tapintású, és tudjuk, nem mindegy a varrás minősége sem.

Ennek köszönhetően ezek a darabok nem mennek tönkre egy év alatt. Persze ehhez a különleges anyaghoz illő kezelés is szükséges. Nem mindenki van tisztában vele, hogy mosógépben nem lehet például a melltartóinkat mosni, mert az tönkreteszi a kapcsokat.

Ha nemcsak melltartóra és bugyira, hanem más típusú fehérneműre is vágyunk, akkor is érdemes a minőséghez ragaszkodni. Kiábrándító tud lenni, ha egy olyan bodyban vagy fűzőben próbáljuk elcsábítani érdeklődésünk tárgyát, amit láthatóan egy fast fashion boltban vettünk egy BigMac áráért.

Valljuk be, vannak olyan ruhadarabok, ahol nem különösebben kell adni a minőségre. Egy egyszerű fekete póló például lehet filléres, és fantasztikusan áll, és egy strandpapucs sem tud sokkal többet, ha prémium. De vannak olyan ruha típusok, ahol csodát tesz a szakértő, kézi varrás, szabás.

A minőségi különbség a fehérneműk esetében igenis látszik. Elég csak arra gondolni, a műanyag teljesen más érzést ad, és összességében más hatású, mint a selyem.

Ajándékozzuk meg magunkat egy csipetnyi luxussal, és minőségi változást fogunk tapasztalni az életünkön. A különbség itt igenis tapintható.

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!