Életstílus

2012.09.26. 09:56

Durva szexuális fantáziák avagy mire vágynak a nők? (18+)

A nők is fantáziálnak, nemcsak a férfiak. Az ártatlannak tűnő szexuális játékokkal tudod a legkönnyebben gyakorlatba ültetni szexuális fantáziádat.

A nők is fantáziálnak, nemcsak a férfiak. Az ártatlannak tűnő szexuális játékokkal tudod a legkönnyebben gyakorlatba ültetni szexuális fantáziádat.

Tervezd meg a jelenetet előre, szerezd be a kellékeket: szexuális segédeszközöket, egy jelmezt, vagy bármit, ami megteremti azt a hangulatot, amire vágysz.

Fantáziálás közben lehetsz tanárnő, szófogadatlan diáklány, rendőrnő, sztriptíz-táncos, rabszolga vagy teljhatalmú úrnő, és ő lesz a csábító lovag, aki megment, vagy egyszerűen lemásoljátok azt, amit egy felnőttek számára készült filmben láttatok. Használd színészi képességeidet, amelyeket amúgy is naponta bevetsz, ha el akarsz érni valamit (és ne gondold, hogy ő nem tesz ugyanígy!).

Nem kell betérned egy szex-shopba, ha nem kedveled az ilyen helyeket. Improvizálj! Egy kis dráma, ami happy enddel végződik, kiváló orgazmust garantál.

Fantáziálás erőszakról

A nemi erőszak a fantáziálás leggyakoribb tárgya! A nők ilyen durva, korlátok nélküli nemi aktusról álmodoznak. A pszichológusok szerint ez azért van, mert nem akarják, hogy bűntudatuk legyen azért, amiért vad és durva szexre vágynak.

A szerephez kell egy vonzó férfi, aki egyszerűen letépi a ruhát a nőről. Ő ellenáll, de a férfi nem hagyja magát. A nő számára az élvezet behatoláskor kezdődik el igazán.

A férfiak meg tudnak felelni ennek a feladatnak, határozottan és durván meglepik a partnerüket. A fantáziálás és a valóság között az a különbség, hogy a fantáziálás alatt az eseményeket irányítani lehet, és ez nagyon fontos. A nő bármelyik pillanatban le tudja állítani a szexuális játékot, vagy változtatni tud a dolgok menetén.

„Csak egy diáklány vagyok”

Sok nő szívesen újraélné a serdülőkori élvezeteket, és csak néhány „meg nem érdemelt” elfenekelés jár a fejükben. Több magyarázata is lehet a dolognak, úgymint az öregedéstől való félelmük, a párjuk fiatalabb nők iránt tanúsított vonzalma, vagy egyszerűen csak az a tény, hogy az elfenekelést egy jól sikerült nemi aktus szokta követni.

A diáklány, mint a szexualitás tárgya, gyakori téma pornófilmekben, különösen a japán Hentai szubkultúrában, ahol a szexszimbólum-diáklány extrém szituációkat tud kialakítani férfiakkal vagy leszbikus nőkkel, amit ki is használ a leszbikus-pornóipar.

„Alávetem magam”

Nagyon népszerű, főleg nők körében, az olyan fantáziálás, amely erőt és leigázást feltételez: egy nagyon vonzó férfi felvesz, az ágyra dob, gyorsan levetkőztet és beléd hatol. Durva is, te ellenkezel, de a tested többet kíván. A csúcspont a behatolás, ami rendszerint kirobbanó orgazmussal jár.

A modern, független és nyitott nő fantáziája olyan férfit kíván, aki energikus és használja férfias erejét. Arra vágyik, hogy legyen megkötözve, érezze a férfi ujjait, amint a hajába túrnak, legyen elfenekelve, és legyen vad a behatolás.

Függetlenül attól, hogy miről szól a fantáziálás, oszd meg titkos álmaidat a partnereddel, és ültessétek gyakorlatba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!