Életstílus

2011.04.11. 14:48

Tippek és tanácsok tavaszi méregtelenítéshez

<p>Egy tavaszi méregtelenítő kúrával nem csak szervezetünket szabadítjuk meg a felhalmozott salakanyagoktól, de jó pár kiló súlyfeleslegtől is elbúcsúzhatunk.</p>

Tudta, hogy minden évszakváltásnál fontos megszabadítani szervezetünket a felhalmozódott káros anyagoktól?  A tél végére felgyülemlett méreganyagoktól tavasz kezdetén külső-belső tisztítókúrával vehetjük fel a harcot, egyben legtöbben az ehhez az évszakhoz köthető salaktalanítást ismerjük. Azzal legyünk tisztában: egészségesen, megfelelő fizikai kondíció mellett lehet elkezdenünk a méregtelenítést, mégis - ha megfelelően járunk el - olyan energiát kapunk szervezetünk kitisztításával, aminek köszönhetően a tavaszi fáradtság, depresszió messzire elkerült minket.  A salaktalanítást 1-3 hét között kell folytatnunk és többnyire nagyon kevés szilárd élelmiszert és sok folyadékot kell fogyasztanunk, ami nem csak tisztítja szervezetünket, de fogyaszt is.

A videóban Sütő Enikő megmutatja ő hogyan kezdi meg a tavaszi méregtelenítést, egyben dr. Tamasi József belgyógyász ad nekünk sok tanácsot.

Nézze meg videón a hasznos tanácsokat >>>

Videó forrás: http://www.freepress24.tv

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!