Életstílus

2010.11.24. 06:28

Napi horoszkóp - szerda

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.
Ez a nap henyélésre, lazításra is alkalmas. Azok a Kos szülöttek, akiknek mégis dolgozniuk kell, csak félszívvel vannak jelen. Nem alkotnak határozott képet a munkáról és a megoldandó feladatokról. A legjobb az, ha egy bizonyos ügyben megállapodik kollégáival vagy barátaival, mielőtt még valamire elhatározná magát. És mindenképpen fogadja el, ha segítséget ajánlanak, mert egyedül nem biztos, hogy mindennel meg tud birkózni.
Bika 04.21.-05.21.
 
Végre jobb lábbal kelt fel, ez pedig egész napjára rányomja a pecsétjét. Egyre határozottabban érzi, hogy ma szerencséje lesz. Minden lehetőséget ragadjon meg, hogy Fortuna ne kerülje el. Ma még megveheti a lottószelvényt, de mellette totót és borítékos sorsjegyet is vásároljon. Biztos, ami biztos. Az internetes nyereményjátékokat se hagyja ki a sorból. Adjon esélyt az istenasszonynak!
Ikrek 05.21.-06.21.
 
Zavaros nap ez a mai! Éppen akkor uralkodik el a rosszkedv a környezetében, amikor Ön más dolgokkal van elfoglalva. Beszéljen velük erélyesen, ha erre van szükség ahhoz, hogy megakadályozza élete káoszba süllyedését. A stresszt csak úgy kerülheti el, ha félreteszi azokat a munkákat, amelyek holnap is elintézhetőek! Most inkább azon feladatokra koncentráljon, amelyekből mihamarabb hasznot húzhat.
 
Rák 06.22.-07.22.
Ha enged a csábításnak és olyan anyagi kalandba bocsátkozik, amelynek kétes a kimenetele – családi összetűzésre számíthat. Gondolja meg, hogy mire költ, és hogy van-e értelme felesleges kiadásokat generálni. Ne kockáztassa a pénzét könnyelműen. A családja megélhetésével játszik. Törődjön a munkájával, ott most jelentősebb sikerekre számíthat, és talán még egy kisebb fizetésemelés is a markát ütheti.
 
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Dolgos nap ez a mai! Munkakedve szerencsére nem hagyta cserben, és rövidesen learathatja szorgalma gyümölcsét. Most biztos a dolgában, és kellőképpen bízik magában ahhoz, hogy ne tudják letéríteni útjáról. Ám azt ne hagyja figyelmen kívül, hogy ha túl magabiztossá válik, nemcsak az áhított siker, a munkahelyi előmenetel marad el, de a magánéletében is arra számíthat, hogy cserbenhagyja a szerencse..
 
Szűz 08.24.-09.23.
 
Ne fogadkozzon, hogy soha többé nem akarja látni, s nem akar találkozni vele. Úgysem tudja betartani, már jól tudhatná. Olyan hatással van Önre, ami ellen semmit sem tud tenni. Elég egy pillantás, egy hívó mozdulat, s Ön máris röpül felé, mit sem törődve az előzményekkel. Teljesen az irányítása alatt van, és uralja Önt. A szerelemben nem szabad a realitásokkal törődni, ha nem hiszi, olvassa a klasszikusokat.
Mérleg 09.24.-10.23.
 
 
Kora reggel megzavarja nyugalmát egy telefonhívás. Ne veszítse el a fejét, higgadtan gondolja át, hogyan lehetne a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást megtalálni. Nem árt, sőt segíthet, ha bevonja partnerét is. A pénzügyekhez ma túl ideges és szétszórt. Ha feltétlenül dönteni kell, bízza kedvesére a feladatot. Meglátja, ezen a téren is megállja a helyét, nem is akárhogy! És ez még az Ön hiúságát sem sérti.
Skorpió 10.24.-11.22.
 

Pályázati munkája, régebben beadott építkezési tervei, művészi elgondolásai beértek. Igenlő választ kap, ami újabb cselekvésre ösztönzi. Végre magára talál, és eléri régi célját. Ne engedélyezzen még egy szusszanásnyi időt sem magának, azonnal lásson munkához! Az eredmény nem marad el. Párkapcsolata most egy időre háttérbe szorul, de legalább minden kreativitását kiélheti, és alkothat.

Nyilas 11.23.-12.21.

Váratlanul új feladatokat kell megoldania. Anyagi hullámvölgye sajnos tartósnak tűnik, de semmi esetre se adja fel a reményt! Nemcsak szerencse, de egy kedves barát, vagy baráti házaspár is a segítségére siethet. Vigyázzon azonban, mert a túlzott baráti segítség – ha viszonzatlan marad – már nagyon sok kapcsolatot tönkre tett. Este fáradtan tér haza, és ne is késlekedjen sokáig a lefekvéssel.
Bak 12.22.-01.20.
 
Ingerülten semmiféleképpen ne üljön ma a kocsijába – legalábbis a volánhoz. A múltkor is ebből származott nagy baj. Felindultan, vörös fejjel a városban száguldozni, padlóig nyomni a gázt felelőtlenség. Ártatlan embereket sodorhat veszélybe, csupán azért, mert Önnek valaki bosszúságot okozott, vagy késésben van valahonnan. Lehetőleg ma másképpen vezesse le indulatait, az mindenkinek sokkal jobb lesz! 
Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Gondok gyötrik valamilyen magántermészetű ügy miatt. Próbálja meg legjobb belátása szerint egyedül elintézni, de ha végképp nem megy, avassa be a legközvetlenebb barátját. Kiderül, hogy tévedett és félreértés volt az egész. Persze nem árt egy kicsivel többet figyelni környezetére! Érettségi vagy egyéb találkozó keretében találkozhat egy régi ismerősével. Furcsa lesz lemérni a hatást, hogyan hat személyisége a többiekre.
Halak 02.20.-03.20.
 
A nagy semmi után most minden az Öné lehet: újabb csúcsokat hódíthat meg a hivatásában. Ez a hét a fokozatosságról szól, legyen szó a magánéletéről vagy a karrieréről. Maradéktalanul kiélheti magát az alkotómunkában és a szexben is. A véletlen olyan partnerrel hozza össze, aki képes lángra gyújtani parázsló szenvedélyét. Ráfér már Önre egy kis szerelem, rosszabb esetben csak egy kis élvezet.

 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!