Életstílus

2010.10.11. 17:39

A legtutibb flölrt tippek

<p>Flörtölni bárhol, bárki tud. Néhány egyszerű trükk elsajátításával magabiztosan szállhatsz be a nemek játékába – a többi pedig az igényeken múlik.</p>

Miért van az, hogy míg egyesek egy laza pillantással fel tudják hívni magukra a figyelmet, addig mások több órányi szempilla-rebegtetéssel is láthatatlanok maradnak? A titok a kisugárzásban rejlik. Míg előbbi nő elhiszi magáról, hogy vonzó, addig utóbbi erősen kételkedik benne. Ezt pedig akarva-akaratlanul mások is megérzik. És ez független a külcsínytől. Ennél fogva van, aki ha a feje tetejére áll sem tud hatékonyan flörtölni, míg másnak ez olyan természetes mint levegőt venni.

A flört létjogosultságáról, etikusságáról, lelki- és családi állapotra való hatásáról itt most nem esik szó. Azt mindenki maga dönti el, mikor mennyit flört fér bele az életébe, amivel még a lelkiismerete előtt is el tud számolni. Véleményünk szerint az ártatlan flört növeli az önbizalmat, sikerélményt ad, jó kedvre derít, és semmi több. Ennél több akkor lesz belőle, ha valaki mást is akar. Az a más pedig már akkor megfogalmazódott a fejekben, amikor a flörtről és annak alanyáról még szó sem volt. Lépjünk tehát túl ezen az etikai útvesztőn, és csapjunk a kacér mosolyok közepébe!

Ezek mindig bejönnek

Nincs új a Nap alatt, ami a pohár szélén közözést és a félre forduló kacér pillantást illeti, de ezek az egyszerű praktikák mindig beválnak: Amikor valami habos italt iszol, sose felejtsd el lenyalni a nyelved hegyével a habot az ajkaidról. Ne becsüld alá ennek a hatásvadász trükknek az erejét! Ha tetszik valaki, alaposan vedd szemügyre tetőtől talpig. Végül kapd el egy pillanatra a tekintetét és mosolyodj el: ezzel jelzed, hogy tetszik neked amit látsz.

Ha a lábadra szeretnéd felhívni a figyelmet, beszélgetés közben tedd keresztbe a lábad, és körözz a lábfejeddel: a férfiak mindig a mozgásra összpontosítanak. Kézfogásnál mielőtt elengednéd a kezét, tedd rá a bal tenyered is egy pillanatra és nézz a szemébe. Ez nyomatékosítja a szimpátiád. Ha valakinek mélyen a szemébe nézel, két-három másodperc múlva harapj az ajkadba és mosolyodj el – ez mindent elárul. Ha közelednél az illető felé, beszélgetés közben a tenyered felfelé nézzen akár a keresztbe tett lábadon pihenteted a kezed, akár az asztalon kettőtök között.

Társalgás közben bizalmat gerjeszt, ha néha kicsit közelebb hajolsz az arcához és halkabban beszélsz, majd visszadőlsz a helyedre.

Nem túl tiszta, de eredményes játék, ha néha kisebb görcsöt színlelsz a tarkód, a vállad tájékán. Ha esélyed van nála, úgyis felajánlj egy kis masszírozást. Séta közben dőlj felé egy picit, vagy maradj le és úgy jegyezd meg, milyen jó illatú a parfümje. Szakállas trükk, ami mindig bejön: desszertet eszel, és a tejszínhabot lenyalod az ujjad hegyéről. Persze, csak ha feltűnés mentesen csinálod, nem a legrosszabb tragikát utánozva. A beszélgetés közben elejtett „véletlen” érintéseket senki nem érti félre, de a labda mindig fel van dobva a válaszra.

Amikor előrehaladott flört-stádiumban lebegtek, nyugodtan megjegyezheted, milyen jó az illata – de ha nem akarsz ennyire direkt lenni, a parfümje is megteszi. Voltaképp mindkettő ugyanolyan konkrét.

Még ha elcsépelt is, beválik...

Bevásárlás közben láttad meg a Nagy Kiszemelted? Kérd meg, hogy segítsen levenni valamit a polcról. Ha tetszel neki, a következő sornál megvár. Amikor egy szórakozóhelyen lapos a hangulat és a megfelelő személy a látóteredbe kerül, mondd neki a következőt: „Már vártam, hogy valaki érdekes is felbukkanjon!” A legegyszerűbb ismerkedős szöveg: „Azt hittem egy ismerősöm vagy. Mindegy, ha így alakult hát szia!” – igen, elcsépelt, de ki ne mosolyodna el ezen? Ha tetszel neki, biztosan nyert ügyed van vele.

Étteremben kérd kölcsön az asztaláról a sótartót. Legjobb, ha a tiéden is van már egy. Bárban vagytok, tetszik neked. Kérdezd meg, lenne-e a párod darts-ban, mert a többiek kihagytak téged. (Azt, hogy tudsz-e játszani vagy sem, azért közöld vele az elején.)
Ruhaboltban nyakkendőt próbál? Lépj mellé, és súgd felé, melyik áll jól neki és melyik emeli ki például a szeme színét.

Ha megkérdezed tőle mennyi az idő, fogd meg az óraszíját a csuklóján és fordítsd kissé magad felé, hogy te is lásd. Ez persze csak abban az esetben hatásos, ha valamennyire ismered az illetőt, vagy közel vagytok egymáshoz.

Hiába gondolod, hogy ezek az apró trükkök túl nyilvánvalóak. Hiszen a flört lényege, hogy nyilvánvalóvá tedd szimpátiád a másik iránt. A többi már rajta is múlik…
Forrás: www.nana.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!