Életstílus

2010.08.12. 08:26

Napi horoszkóp - csütörtök

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Arra az időszakra, amely most kezdődik, mindig szívesen fog visszaemlékezni bármi is történjék. Jegyezze meg ezt jól! Ne kételkedjék! Élete legszebb időszaka ez! Akadályok nem tornyosulnak az úton Ön előtt, ezért nem is tudja, mivel szemben és ki ellen kell harcolnia. Semmiképpen se keresse a vitát a környezetében lévőkkel, ez csak felesleges súrlódásokhoz vezet, amire most nincs szüksége. Csak előre!

Bika 04.21.-05.21.

Hogy hol akadt el a dolog, voltaképpen nem is érti. Végre úgy érezte, megtalálta a másik felét, ám valahol mégis elszakadt a fonál, és nem találja a visszavezető utat. Mindenki mást mond, másképpen látja a történteket. Ha nem jut hamarosan eredményre, adja fel, ne keressen magyarázatot - úgysem talál. Minden okkal történik. Inkább előre tekintsen, a jövőn gondolkozzék, azt még úgy alakíthatja, ahogyan szeretné.

Ikrek 05.21.-06.21.

Kiforratlan érzések terhelik a nap kezdetét. Közérzete csak akkor fordul jóra, ha tisztába jön azzal, mit is akar valójában. Aki a kákán is csomót keres, és bosszúságát folyamatosan másokon tölti ki, ne csodálkozzon, ha a harag egyszer csak bumerángként üt vissza rá. Ön is így járhat, ha engedelmeskedik szeszélyeinek, és nem fogja vissza magát legalább azokkal szemben, akik nagyon fontosak a lelkének.

Rák 06.22.-07.22.

Ez a nap feldobatja a kreatív, alkotóképes rákokat. Ma bármire képes, és rendkívül kreatív újdonságok születnek a kezei közül. Szívügyekben már nem ilyen szerencsések. A szerelem most nem épp a legkellemesebb oldalát mutatja. Tudja, akinek szerencséje van a játékban, nincs szerencséje a szerelemben. Higgyen abban, hogy egyszer mind a két tér helyreáll. Érdemes különösen figyelni az egészségre is.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ideje, hogy ismét kezébe vegye az irányítást. Nem sodortathatja magát az árral, mert az előbb-utóbb megbosszulja magát. Különben sem illik az Oroszlánhoz a tétovázás, a határozatlanság – ez a viselkedés ugyanis egyáltalán nem vall rá. Ha gondterhelt ábrázatát látva valaki segítő jobbot nyújt, ne utasítsa vissza, mert ez sértődésre adna okot. Hallgassa meg mindenképp az illető tanácsát, legfeljebb nem fogadja meg.

Szűz 08.24.-09.23.

A várt találkozás elmarad, s mivel ennek okát csak találgatni tudja, jócskán ideges lesz. Végre jól érezte magát ezzel a férfival/nővel, nem érti, hogy miért mondta le a találkozót. Hazudott vagy nem? A válasz még egy ideig titokban marad. Mindenesetre a legjobb, ha otthon marad, s nem tesz olyat, amit később megbánna. Olvasson, tévézzen vagy rendezze gyűjteményét, vonja el figyelmét a történtekről.

Mérleg 09.24.-10.23.

A tegnapi kellemes nap után most egy pocsék napra virrad. Összecsapnak a hullámok a feje felett. Ha strandra igyekszik, biztos beborul, ha munkába készül, szinte biztos, hogy elkapja az eső, és bőrig ázik. Ráadásul magányosnak, szerencsétlennek érzi magát, és úgy érzi, hogy még az apró próbálkozásai is kudarccal végződnek. Ha barátjától/barátnőjétől kér tanácsot, Önt is felelőssé teszi ezért a helyzetért.

Skorpió 10.24.-11.22.

Nagybevásárlásra készül, a plázákat rója ma. Inkább egyet vegyen, de az eredeti, az Ön egyáltalán nem egyszerű ízlésének megfelelő legyen. Felesleges azért megvenni valamit, mert le van árazva. Csak azt vegye magához, amire tudja, igenis szüksége van. Bár szereti az otthonát, huzamosabb ideig nem lesz képes házi munkát végezni. Bármilyen előnyös az ajánlat, amit kap, fontolja meg jól döntését.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ma kellemes meglepetést okoz egy barátságos gesztussal az egyik munkatársa. Talán ez is bizonyítja, hogy nemcsak tisztelik, hanem kedvelik is Önt a munkahelyén. Azon Nyilas szülötteknek ígérhetünk sikereket, akik hamarosan ünnepelni fognak valamit. Számukra utazásra is ideális ez az időszak. Ne sajnáljon tehát magától egy kis szórakozást, még akkor sem, ha utána némi anyagi gondjai támadnak.

Bak 12.22.-01.20.

Ma olyan sok és értékes támogatást kap a legkülönbözőbb emberektől, hogy igazán csak magának tehet szemrehányást, ha nem ér el immár jelentős sikereket. Botladozásainak okát egyébként korábbi felkészületlenségében és felületességében lehet keresni. Ha mindebből nem okul, és ismét ilyen hibákba esik, nem kétséges, hogy barátai egy idő után elfordulnak Öntől, és akkor aztán végképp egyedül marad.

 

Vízöntő 01.21.-02.19.
Lehet, hogy akaratán kívül egy buta ügybe keveredett? Most aztán alaposan meg kell fontolnia minden lépését, mert különben még jobban belegabalyodik ebbe a képtelen dologba. Ráadásul családját is belekeveri, ami újabb bajok forrása lehet. Ne mulassza el lejárt igazolványait kicseréltetni, és az sem árt, ha megnézi, hogy az útlevele rendben van-e. Ha vízum szükséges a következő útjához, időben kérje ki.
Halak 02.20.-03.20.

Szeretné megalkotni élete fő művét? Fogjon hozzá, ma minden lehetséges. Bármihez nyúl, arannyá válik, használja hát ki ezt a varázslatos napot. Üzletet ajánlanak, vagy eladásra kínálnak valamit? Jól fontolja meg, mit cselekszik, most a szerencse az Ön oldalán áll. Nagy változások állnak be az életébe, ne harcoljon ellenük. Siessen kedveséhez a munka után. Káprázatos estéje lehet. Lepje meg valamivel párját, hiszen megérdemli.


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!