Életstílus

2010.06.03. 05:21

Napi horoszkóp - csütörtök

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

 

Kos 03.21.-04.20.

Ma sikerül egy rossz hangulatát viszonylag gyorsan legyőznie. Amint ismét jó hangulata lesz, máris könnyedén el tudja végezni a rutinmunkákat, és a napi feladatokat. A nap folyamán fontos hírt kaphat, ám arra ügyeljen, hogy semmiképpen se hagyja magát intrikákba belevonni! Helytelen volna most a döntőbíró szerepét eljátszania. Este partnere kedves ajándékkal vagy gesztussal lepi meg Önt.

Bika 04.21.-05.21.

Melankolikus hangulatban van ma, és ez rányomja bélyegét az egész napra. Egy ilyen szép nyár eleji napon az ember gyakran lehet búskomor, hiszen sorozatosan megrohanják a kétségek. Az örök elégedetlenség azonban megkeseríti még a legédesebb perceket is. Ilyenkor szabályszerűen még szólni sem lehet Önhöz, és ez bizony senkinek sem jó. Gyógyszert találni erre szinte lehetetlen próbálkozás.

Ikrek 05.21.-06.21.

Eseménydúsnak ígérkezik ez a mai nap. Szinte nem győzi majd kapkodni a fejét egyik esemény után a másik felé. Ma az Ikrek jegyében születettek többségének sikerül végre megszereznie azt a tekintélyt, amelyre már hosszú ideje hiába vártak. Egy vitában ma egyszerűen jobbak az érvei, és ezt ellenfeleinek is be kell látniuk. Mielőtt azonban hagynák magukat meggyőzni, belső vívódást kell átélniük.

Rák 06.22.-07.22.

Fontos nap lehet ez a mai a Rák jegyében születettek életében. Elérkezett az ideje, hogy dűlőre vigye rendezetlen ügyeit (még a szerelmi ügyeket is). Akár kellemes, akár kellemetlen a megoldás, higgye el, jobb lenne mielőbb túlesni rajta. Már csak azért is, mert a csillagok most abszolút támogatják az ilyen és ehhez hasonló lépéseket. Ne feledje tehát: amit ma megtehet, ne halassza holnapra!

Oroszlán 07.23.-08.23.

Már igazán megszokhatta volna, hogy gáncsoskodnak Önnel, sokak szemében szálka az Oroszlán néha önteltnek tűnő fellépése, túl gyors előrejutása. Legyen megértő, hiszen akik hátulról támadnak, gyengeségükben teszik. Ön szemtől szemben is vállalja a harcot, mert erős. De a kicsiknek sokszor egyetlen fegyverük az ármánykodás. Inkább állítsa őket saját szolgálatába, mint hogy vérengző fenevad módjára mindenre elszánt ellenséggé változtassa őket.

Szűz 08.24.-09.23.

Mellőzik, elhanyagolják, és átnéznek a feje felett. Legalábbis így érzi. És ez már csak azért is idegesítő, mert épp ellenkező előjelekkel indult a hónap. Vidám és optimista hangulatában azt gondolta, hogy a június végre kegyes lesz Önhöz. Most azonban keserű szájízzel kell tudomásul vennie, hogy megint „gödörben” van. Azzal azért tisztában kell lennie, hogy nagyfokú önértékelési problémái miatt látja ennyire vészesnek a helyzetet.

Mérleg 09.24.-10.23.

Jól teszi, ha előre megszervezi gyermekei nyári üdülését, illetve elhelyezését, hiszen az utolsó pillanatban mindig csak valami kényszermegoldás marad. Nagyon szép gesztus Öntől, ha kikéri gyermekei véleményét is az ügyben, és az ő kívánságaikat is figyelembe veszi. És ha már ez a gondja megoldódott, nem árt, ha a saját pihenésére is gondol. Fárasztó öt hónap áll Ön mögött, szüksége van a regenerálódásra.

Skorpió 10.24.-11.22.

Eredményes napra számíthat a Skorpió jegy szülöttje. Szinte minden sikerül, amihez ma hozzányúl. Lakásvétel, lakáscsere, telekvásárlás – mind-mind kedvezően alakul. Régen áhítozik valamire, és ma erre jó alkalom adódik. Lehet, hogy jelenleg nincs meg a szükséges pénze hozzá, de a jó cél majd előteremteti Önnel. Hiszen nagyon jól tudja: a cél szentesíti az eszközt. Vágjon bele, ne habozzon.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Nem lesz könnyű elfogadtatni kedvesével azt az új helyzetet, amelyet Ön teremt a karrierje érdekében vállalt túlmunkával. Tény, hogy kevesebbet foglalkozhat vele egy ideig, kevesebbet járhatnak szórakozni, de ez Önnek nagyobb csapás, mint partnerének, hiszen az Önhöz hasonlóan szenvedélyes jellemek számára lételem a csillogás. Ha a júniust sikerül vita nélkül átvészelniük, akkor kiállta a próbát.

Bak 12.22.-01.20.

Nyugtalan ezen a napon a Bak jegy szülöttje. Olyan érzése támad, hogy csúnyán félrevezették, sőt mi több, olyan információkkal látták el, amelyek hamisak voltak. Nem csoda, ha ezekből kiindulva vakvágányra tévedt, és sorozatosan szarvashibákat követett el. A korrigálásra azonban soha nincs késő, és ez annyiban is rettentő fontossággal bír, hogy akár a szavahihetősége múlhat rajta.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Mindjárt jobb lett a kedve, hiszen a munkahelyén előnyös ajánlattal keresték meg Önt. Ne siesse el azonban a válaszadást, némi megfontoltság – vagy akár még a látszata is – jó irányba befolyásolhatja az ügyet. Csak azt, és annyit vállaljon, amit és amennyit az Önhöz méltó színvonalon képes teljesíteni. Kollégái jó tanácsokkal látják el, hallgassa meg őket jó szívvel, és csak utána döntsön.

Halak 02.20.-03.20.

Nyugtalan és ideges, nem találja a helyét ezen a napon. Márpedig hiába emészti magát, a kialakult helyzeten sajnos képtelen változtatni. A baj ugyan most megint csőstül jött, de ettől még nem muszáj teljesen elveszíteni a fejét. Próbáljon meg úrrá lenni az elkeseredésén, és inkább azon törje a magát, hogy mielőbb kiutat találjon ebből a zűrzavaros állapotból. Egyelőre senki másra, csak önmagára számíthat.


</script>

// ]]>]]>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!