Életstílus

2010.04.07. 06:58

Napi horoszkóp - szerda

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Személyes terveit a szakemberek tanácsaikkal támogatják. Ne vigye túlzásba se a munkát, se a szórakozást! Ésszerű, ha mellőzi az impulzív lépéseket! Vizsgálja felül új ötleteit abból a szempontból, hogy megvalósíthatóak-e egyáltalán, vagy sem. Családi körben több önuralmat várnak el Öntől, mint amennyivel jelenleg rendelkezik. A viták, a sértődések most nem vezetnek jóra, sőt!

Bika 04.21.-05.21.

Egyszer az öröm és az önfeledt boldogság, a következő pillanatban a bánat és a kétségbeesett szomorúság keríti hatalmába. Talán a szeszélyes áprilisi időjárás okozza, talán kiegyensúlyozatlan életvitele. Bárhogy is van, nem túl egészséges, az biztos. Sokkal jobban oda kellene figyelnie magára, többet kellene mozognia, és a folyadékfogyasztást is tanácsos lenne növelni. Egy tavaszi tisztítókúra nem árthat.

Ikrek 05.21.-06.21.

Az Ikrek szülöttnek ma kimondottan tavasz érzése van. Ezáltal mindenhez kedvet érez, csak a szürke hétköznapokhoz nem. Elvágyódása annyira felerősödhet, hogy a legszívesebben csapot-papot otthagyna, és elutazna valahova messzire. Az idősebb Ikrek szülöttnek alkalmat teremt ez a nap arra, hogy lelkesedésével másokat is magukkal ragadjon. Az így szerzett szövetségesekre a jövőben is nyugodtan számíthat.

Rák 06.22.-07.22.

Jó napra számíthat a Rák jegy szülöttje. Alkotómunkájában biztatóan halad előre az úton. Ha figyelmét csak erre összpontosítja, fantáziája is megélénkül, és meglátja, az eredmény nem marad el. Barátainak, rokonainak ne tegyen olyan ígéretet, amelyet nem tud beváltani, vagy túl sok kényelmetlenséget okozna az elintézése! Ha tud, segítsen rajtuk, de ne ártsa bele magát olyan dolgokba, amik nem tartoznak Önre.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha az Oroszlán fizikai teljesítőképessége csökken, annak okát elsősorban a káros szenvedélyeiben kell keresni. Bizony, gyakran több is van! Főleg az alkohol vagy a cigaretta, vagy esetleg a kettő együtt teszi meg a hatását. És a csillagoknak semmi közük hozzá, mint ahogy a környezetét sem okolhatja rossz közérzetéért. Próbáljon meg sokkal egészségesebben élni – ez a egyedüli megoldás.


Szűz 08.24.-09.23.

Valamelyest sikerült végre kivergődnie a depresszióból, és már ez is valami. Az utóbbi időben egyre inkább önmagába fordult, és képtelen volt másokkal érintkezni. Kommunikációs képességének hiányait ez az állandósult stressz csak fokozta. Próbáljon meg nem visszasüllyedni a reménytelenségbe – bízzon barátai segítségében, és foglalja el magát olyasmivel, ami nem hagyja elszürkülni a kedvét.

Mérleg 09.24.-10.23.

Túl sokat vár ettől a naptól. Azt szeretné, ha minden problémája egyszerre megoldódna, lehetőleg úgy, hogy Önnek ezért a kisujját se kelljen megmozdítani. Próbáljon meg a realitások talaján maradni, és mérlegelni a helyzetét. Sokkal rosszabb körülmények között élők sem vesztik el a fejüket, és nemhogy nem esnek pánikba, de elégedettek a sorsukkal is. És ha ez Önnek kevés lenne, igyekezzen jobb feltételeket teremteni.

Skorpió 10.24.-11.22.

Szerencséje van, hogy rajta tartotta a szemét a különféle munkahelyi elszámolásokon, követeléseken. Egy váratlan ellenőrzés sem találna most semmifajta hibát. Étkezési szokásaira azonban érdemes volna egy kicsit jobban odafigyelnie. Jó, ha szem előtt tartja azt a tényt, hogy a húsételeken kívül létezik még sok más eledel is, ami finom, laktató, és nem utolsósorban egészséges.

Nyilas 11.23.-12.21.

Szó, mi szó, fontos lett Önnek a pénz. Nem fukar, csak éppen nem szereti, ha baleknak nézik. Pontosan tudja, mennyit is ér a munkája, és azzal is tisztában van, hogy nem lennének képesek Ön nélkül boldogulni. Határozott magatartása igencsak meglepi környezetét, de ne törődjön még ezzel sem! Sőt, ha teheti, legyen egy kicsit önző! Miért is törődne mindig kizárólag csak a mások bajával?

Bak 12.22.-01.20.

Egyszerre többféle hatás éri, és sajnos nem mindegyik kedvező az Ön számára. Olyan kötelezettségeket ruháznak Önre, melyek egyrészt nem Önre tartoznak, másrészt igen kellemetlenek. Szerelmi életében viszont egyértelműen pozitív változások zajlanak le, és az is ígéretes, hogy képességeit egyre többen kezdik el- és felismerni. Most már csak arra kellene vigyáznia, hogy ne bízza el magát!

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ha reggel valaki egy hírt közölne Önnel, feltétlenül hallgassa meg, ne tegyen úgy, mintha sürgős ügyei miatt nem lenne rá ideje. Ez az értesülés bizonyára felvidítja és új ötleteket ad. Gondolja végig, mit és hogyan kell cselekednie! Ne döntsön azonban egyedül! Ma igazi örömét leli a gyerekekkel való foglalkozásban, velük való beszélgetésben. Érzelmi feltöltődést is jelent Önnek.

Halak 02.20.-03.20.

Már régóta volt egy előérzete, miszerint az örömébe egy kis üröm is cseppen. Nem sokat tévedett: vannak, akik igyekeznek megakadályozni érvényesülését, előrejutását. Családi helyzete is könnyen válságosra fordulhat. Szerencsére azonban ezen a napon könnyen túlteszi magát a bajokon és a problémákon, mert derűt, és nem utolsósorban jó közérzetet közvetít Ön felé a csillagok állása.Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában