Életstílus

2010.02.15. 07:11

Napi horoszkóp - hétfő

<p>Nézze meg, mit igérnek Önnek a csillagok hétfőre.</p>

Kos 03.21.-04.20.

Ez a mai egy olyan nap, amelyről utólag nem lehet megállapítani, hogy jó volt, vagy rossz. De ne kövesse el a Kos szülöttek tipikus hibáját: ne legyen türelmetlen! Nem kell mindent azonnal megoldani, lehet érlelni is a döntést. Elsietett döntések káros következményekkel járhatnak az Ön számára. Ma még az a veszély fenyegeti, hogy partnerét megbántja, noha most sem áll szándékéban. De sajnos – mindig fejjel megy a falnak!

Bika 04.21.-05.21.

A kicsinyeskedésből már megannyi gondja származott, de nem tanult belőle. Most sem tud szótlanul elmenni az ügy mellett, és olyan apróságokon akad fent, melyeket akár egy fölényes mosollyal is elintézhetett volna. Sajnos, mások ezt nem feledik el olyan könnyen, és még sokszor kell majd pirulnia mai kisstílűsége miatt. Ne feledje, az emberek nem tartják túlságosan nagyra a kicsinyeskedő társaikat.

Ikrek 05.21.-06.21.

Végezze ezen a napon nagyon nyugodtan a munkáját, és lehetőleg maradjon a háttérben. Ha esetleg most van szabadságon, vagy nem dolgozik, részesítse előnyben a csendes élvezeteket a hangos szórakozással szemben! Legyen óvatos a pénzköltésben! Fennáll ugyanis annak a veszélye, hogy hagyja magát rábeszélni egy úgynevezett „jó üzletre”, és az nem hozza meg a remélt sikereket. A szerelemben viszont csúcspontra számíthat.

Rák 06.22.-07.22.

Rugaszkodjon neki a munkájának: most valóban rendkívüli teljesítményekre lehet képes! Intézze el elmaradt levelezéseit minél hamarabb! Kössön szerződéseket, üssön nyélbe üzleteket – higgye el, biztos sikerre számíthat. Ha érzéseit nem rejti véka alá, a magánéletben is különleges élményekre számíthat ezen a napon. Ehhez azonban az is kell, hogy végre ne csak a saját bajaival foglalkozzon, hanem vegye észre a környezetében élőket is.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Mindenki számára köztudott, hogy a hal nem tartozik az Oroszlán kedvenc eledelei közé. Ám a kényszer néha még őket sem riasztja vissza, és alkalmazkodván a világhoz, megtanulnak a zavarosban halászni. Vállalkozó kedvük jutalma pedig leginkább a pénz. Az ily módon megtollasodott ragadozó azonban vérszemet kap, és csak az anyagi javakat hajszolja. Ön talán irigyli gazdagságát? Nem érdemes. A boldogság ritkán jár kézen fogva a gazdagsággal.

Szűz 08.24.-09.23.

Tanulságos napok állnak Ön mögött. Ismét, ki tudja hányadszor, be kell látnia, hogy idegen nyelvek ismerete nélkül ma már csak félember lehet. Hiányos nyelvtudása miatt megint kellemetlen helyzetbe került. Egyszerűen lehetetlen, hogy ne tudja magát összeszedni annyira, hogy egy intenzív kurzuson legalább az alapokat elsajátítsa. Meglátja, van remény arra, hogy kamatoztatni tudja majd a felhalmozott tapasztalatokat és a tudást.

Mérleg 09.24.-10.23.

Lehet, hogy túl sok mindent vállalt magára egyszerre, de az is megeshet, hogy tél végi fáradtságról van szó csupán. Mindenesetre nehezebben összpontosít. Próbáljon ma olyasmivel foglalkozni, ami nem kíván különösebb figyelmet és fegyelmet. Például legfőbb ideje lenne kicsit rendet rakni közvetlen munkahelyén, hiszen már saját maga sem igazodik ki az íróasztalán az irathalmazok között.

Skorpió 10.24.-11.22.

Munkahelyén végre elülnek a viharok, ám valahogy mégsem találja a helyét. Nem más, mint a mások iránti aggódás gyötri folytonosan. Magánéletében szerencsére nem lehet oka panaszra. Ugyanis, ami még néhány nappal ezelőtt a kedvét szegte, az mára végérvényesen tisztázódik. Vegyen értéktárgyakat lakásába, vagy olyan apróságokat, amelyek között kellemesen, otthonosan érezheti magát.

Nyilas 11.23.-12.21.

Mindennel elégedett lehetne, ha nem akarnák lépten-nyomon rászedni. Már maga a tény is felháborítja, hogy akármerre megy, mindenhol baleknak akarják nézni. Nagyon jól teszi, ha nem hagyja magát, és ha többször is körüljárja a dolgokat, mielőtt valamire rábólintana. Kerülje a felesleges kiadásokat, próbáljon minden vásárlást későbbre halasztani, és fontolja meg, kiben bízhat. A szerelemben azonban bátran kezdeményezhet.

Bak 12.22.-01.20.

Ismét egy áldatlan és véget nem érő munkahelyi konfliktusba keveredik. Bár ehhez sem kedve, sem energiája nincs, mégis Ön a mérleg nyelve: sokan az Ön állásfoglalásától teszik függővé döntésüket. Kétszeresen is meg kell tehát gondolnia, melyik oldalra áll. Az is lehet, hogy csak egy kitalált problémáról van szó, melynek egyetlen célja az Ön lejáratása. A legcélszerűbbnek az látszik, ha félrehúzódik, és nem megy bele a kétértelmű játékokba.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Egy kissé zűrös napra számíthat. Egy hosszabb út lehetősége merül fel ma. Tétovázik, halogatja, nem biztos benne, hogy szüksége van rá, még kevésbé, hogy kedve van hozzá. Próbálja meg küldőit jobb belátásra bírni! Új munkatárs érkezhet, és ez nem kis hatással van Önre. Noha nem híve a munkahelyi kalandoknak, ez az eset lehet, hogy kivétel lesz. No persze, ha a másik fél is úgy akarja.

Halak 02.20.-03.20.

Eseménydús és mozgalmas napnak néz elébe ma a Halak jegy szülöttje. Közlekedjen óvatosan, vigyázzon nagyon a pénztárcájára, és legyen maximálisan körültekintő minden téren. Minden előfordulhat ugyanis ma: nyerhet és veszíthet, meggondolatlan kijelentéseivel akaratlanul is bajt zúdíthat a fejére, de azért értékes kapcsolatokra is szert tehet. Nem fog unatkozni, abban biztos lehet.

 // <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

// <![CDATA[

</script>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>

// ]]>]]>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!