Életstílus

2010.02.18. 07:22

Napi horoszkóp - csütörtök

<p>Nézze meg, mit ígérnek csütörtökre a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Eseménydúsnak ígérkezik ez a nap. Ön mindenben, amit csinál, amire vállalkozik, rendkívül következetes. Ez megerősíti Önben azt az érzést, hogy üstökön ragadta a szerencséjét. De most ne essen újra a régi hibájába, és ne akarjon mindent egyszerre elérni! A szerencse elillan, ha túl szorosan akarja magához láncolni! Este bízza magát egy kicsit az ösztöneire. Mondhattuk volna azt is, hogy engedje el magát!

Bika 04.21.-05.21.

Ígéretes nap vár a Bika jegy szülöttjére! Végre – annyi keserűség, és probléma után. Talán véget ér a kellemetlen napok sorozata, és újra rásüt Önre a nap. Egyelőre ugyan még csak felhők mögül kandikál ki egyszer-egyszer rövid időre, de langyos melegét már érzi, valahol a szíve tájékán. Apró kis jelek, de már határozottan érezhetőek és biztatóak. Ez pedig végre határtalan jókedvvel tölti el.

Ikrek 05.21.-06.21.

Eseménydús lesz ez a nap, az egyszer biztos. Váratlan nehézségek támadhatnak. Ingerülten reagál, elégedetlenkedik, nem érzi jól magát ebben a helyzetben. Ha összeszedi magát, még úrrá lehet a nehézségeken. Vannak persze olyan napok, amikor minden igyekezet hiábavaló. Nem biztos, hogy ez a nap is ilyen, de ha minden csődöt mond, akkor mindenképpen keressen vigaszt a kedvesénél.

Rák 06.22.-07.22.

Jó napra számíthat ma, az egyszer biztos. Élvezi, hogy elismerik, ami természetesen még nagyobb eredményekre ösztönzi az alkotó típusú Rák szülöttet. Ezekben a napokban minden lehetősége meg van arra, hogy megerősítse a kemény munka által kivívott pozícióját. Ne feledkezzen meg azonban azokról az emberekről sem, akik a nehéz napokban is Ön mellett álltak, és segítették előre haladását.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Az Oroszlán ritkán siet a házasságkötéssel. Miközben az igazit keresi, mindent megkóstol, ki próbál mindent, ami az útjába kerül. Ahogy Oscar Wilde mondta, a tojás mindig nagy kaland: talán ez valami más lesz. Valahogy így van Ön a mások nem képviselőivel. Kíváncsisága az évek múlásával sem csökken, inkább a lustasága növekszik. Jusson azért eszébe, hogy e hónap inkább a farsangé, és a nap is ritkán süt.

Szűz 08.24.-09.23.

Mindenképpen el akarta kerülni a vitát, az összetűzéseket, most mégis nyakig ül a pácban. Az már többször előfordult, hogy szeretett volna elmenekülni a felelősség elől, de ha ily módon próbál előnyökhöz jutni, akkor nyugodtan lemondhat a környezetében élők tiszteletéről és barátságáról. Ők ugyanis jogosan cserbenhagyásnak minősítik azt, amit Ön finoman csak tartózkodásnak nevez.

Mérleg 09.24.-10.23.

Régen érezte már ekkora szükségét, hogy szerettei vegyék körül és pátyolgassák egy kicsit. Ilyenkor általában néhány órán belül kiderül, hogy a saját gondja-baja a többiekéhez képest elenyésző. Ne ez adja meg együttlétük alaphangulatát. Élvezzék, hogy a sors megajándékozta Önöket néhány szabad órával, és siránkozás helyett próbálják vidáman eltölteni az időt. A telefonon érkező hírtől ma ne várjon sok jót.

Skorpió 10.24.-11.22.

Nem akad túl sok tennivalója ezen a napon. Érdemes kihasználni ezt a ritka alkalmat, és eltűnődni azon, vajon miért is érezte az elmúlt évet unalmasnak, egyhangúnak. Ön szerint ugyanis nyúlt, mint a rétestészta, és mégsem volt eredményes. Mielőbbi változást remél, ami be is fog következni, de legyen körültekintő és óvatos. Tevékeny napokra kell felkészülnie, ezért jó, ha testben-lélekben ráhangolódik.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ma minden a kívánsága szerint alakul. Szakmai célját eléri, tárgyalási ügyességének és kommunikációs készségének köszönhetően átütő sikereket arathat. Kedvese viszont azt szeretné, ha több időt töltenének együtt. Ügyes bajos dolgai most már rendben vannak, nyugodtan lazíthat egy kicsit. Ezek után a csillagok állása semleges lesz az Ön számára, tehát nyugalmas hétvégére számíthat.

Bak 12.22.-01.20.

Az izgalmak után törvényszerűen kicsit üresnek érzi magát. Hirtelen minden szürke és egyhangú lett. Ne szomorkodjon! Nincs mit megbánnia, semmit sem kell szégyellnie. Az elmúlt napokban számos olyan nehéz feladaton jutott túl, amelyek megoldásához – vitathatatlan képességei mellett – jó adag szerencse is kellett. A sors ezt megadta Önnek. Zárja hát le a tegnapot, és csak előre nézzen!

Vízöntő 01.21.-02.19.

Úgy gondolja, túl sok az ideje, és még módja van tétovázni. Valószínűleg alapvetően téved, félreismeri saját helyzetét. Jobb lenne minél előbb határozni és főként cselekedni. Kár lenne ezt az alkalmat elszalasztani! Családja sincs más véleményen. Vizsgálja meg önmagát – nem érzelemi ügyei akadályozzák? Talán most inkább a tényeket kellene néznie. Ha úgy érzi, összecsapnak a feje felett a hullámok, üljön le egy pillanatra, és rendszerezze gondolatait.

Halak 02.20.-03.20.

Elfogadhatónak tűnik ez a mai nap. Ne bízzon meg a végtelenségig üzleti partnereiben, ez nagyon fontos! Hiszékenységére és jószívűségére könnyen ráfizethet, mint ahogyan már megjárta néhányszor. Ha netán mégis bekövetkezik, akkor tekintse azt tanulópénznek, és ne csináljon nagy ügyet belőle. Vigasztalódjon azzal, hogy rosszabbul is járhatott volna. A lényeg, hogy a méltósága maradjon meg!Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!