Rekordrészvétel

2022.10.03. 11:30

Mintegy 50 ezres közönség előtt tartották meg a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet

A hazai zenei élet legismertebb előadói léptek színpadra a Puskás Aréna Szoborparkjában – közölte a Szerencsejáték Zrt. a szombati eseményt követően.

A Follow the Flow és közönségük a Szuperkoncerten

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Az estét a VALMAR indította, akikhez – a dobok mögé ülve – Szikora Róbert is csatlakozott két szám erejéig. Ezután a Follow The Flow következett, majd Rúzsa Magdi adott egyedülálló látványelemekkel tarkított koncertet.

A fellépéseket több száz rakéta, tűzijáték, görögtűz, szikraeső és lézer kísérte.

Ötvenezer ember látogatott ki a látványos eseményre
Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A közleményben Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta: a nemzeti lottótársaság számára fontos volt, hogy játékosaival együtt ünnepelje meg a legismertebb lottójáték születésnapját, és a játék izgalmát exkluzív zenei élménnyel kapcsolják össze.

A koncerteket online közvetítésen keresztül is követhették az érdeklődők, ezt itt is megtekintheti:

A helyszínen értékesített szerencsejáték termékekből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, akik a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatását célzó Kapaszkodó programon keresztül biztosítanak lehetőséget egyebek között fejlesztő képzésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!