Roxfort

2022.05.08. 08:00

Most bárki beköltözhet Harry Potter varázslóiskolájába (videó)

A hatalmas népszerűségnek örvendő Harry Potter-sorozat helyszínéül szolgáló Roxfort várja gazdag tulajdonosait, akik több mint félmilliárd forintért vásárolhatják meg a filmbéli, misztikus épület luxus lakásait – írja cikkében a Híradó.hu.

A frissen eladóvá vált titokzatos építménynek az új tulajdonosai valóban a Harry Potter-filmben látható Roxfortban érezhetik magukat. Az ingatlan ugyanis, amely egykor szabadkőműves fiúiskolaként, valamint az Egyesült Államok Nemzetközi Egyetemeként is működött, az első három Harry Potter-film díszletéül szolgált. 

A Bushey-i Royal Connaught Parkban található történelmi ingatlan étkezője volt a neves varásziskola nagyterme, amelyben most luxuslakásokat alakítanak ki. Egy három hálószobás lakásért akár 644 millió forintot is elkérhetnek.

A 100 hektáros privát parkban megépített luxus apartmanok leendő tulajdonosai egyedülálló, történelmi környezetben élvezhetik a fényűző életet.

A Royal Connaught Park a Harry Potteren kívül sok más népszerű filmnek is a forgatási helyszíne volt. A filmbéli ikonikus Nagyterem most a jelenlegi lakók étkezője – írja a Híradó.hu.

Az összesen 307 lakásból álló zárt lakópark edzőteremmel, úszómedencével, szaunával, jakuzzival és szabadtéri teniszpályával várja új lakóit, az ingázók számára is tökéletes választás. Mindössze 18 perc a vonatút Eustonba. Az építtető úgy kínálja eladásra a fényűző lakásokat, mint „a kortárs luxus megtestesítőit, tökéletes összhangban a viktoriánus pompával” – írja cikkében a Metro.

Az építkezés a végső szakaszában tart. A potenciális vásárlóknak most már csak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, és az egyik legfantasztikusabb környezetben élvezhetik a luxus élet minden előnyét.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Hogvarts nagytermének bejárata, Leavesden Film, London / Hemis via AFP / Rieger Bertrand

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!