Mérges szülők

2021.12.15. 16:05

Több mint ezer dollárért rendelt sütit egy 4 éves kisfiú apja telefonjával

A kisfiú apja azért adta oda a telefonját a gyereknek, hogy lekösse a figyelmét, amíg ő lánya meccsét nézte.

Több mint ezer dollárért rendelt süteményeket apja telefonjával egy ételszállító applikáción keresztül egy 4 éves ausztrál kisfiú. Christian King a The Guardian cikke szerint az UberEats alkalmazást használva 1139 ausztrál dollárért, vagyis 266 ezer forintért rendelt különböző édességeket, köztük fagyaltot, különleges születésnapi tortát és más süteményt.

A kisfiú apja, Kris King elmesélte, hogy azért adta oda a telefonját a gyereknek, hogy lekösse a figyelmét, amíg ő lánya meccsét nézte. Mint mondta, a fia szólt ugyan neki, hogy valami érkezni fog, de addig nem is törődött vele, amíg feleségét fel nem hívta az árut szállító sofőr.

A vér is megfagyott az ereiben, amikor konstatálta, hogy a számla végösszege nem 139 dollár, ahogy először remélte, hanem 1139 dollár, és hatalmas mennyiségű édesség érkezett.

Christian születésnapja januárban van, de azért egy szülinapi tortát is kért magának, továbbá vagy 9 darab másfél literes dobozos epret, tejszínhabot és fagyit.

Az apa elismerte, hogy nap mint nap rendelnek az UberEatstől, a gyerek nyilván ezt látta, de korábban nem próbált meg rendelni. A szállítmányt a férfi munkahelyére, a Newtown Tűzoltóállomásra szállították ki, ahonnan legutóbb rendelt. A szolgálatban lévő kollégái vették át a csomagokat, és tették be a hűtőbe, nehogy tönkremenjen a sok édesség.

Az UberEats értesülve a helyzetről belement, hogy visszaadja a pénzt a szülőknek, akik szerint valakinek a cégnél feltűnhetett volna a szokatlan rendelés.

A King szülők első mérgükben azt mondták a kisfiuknak, hogy a Mikulás idén nem jön hozzá a rendelés miatt, de aztán meggondolták magukat. Az apa szerint az volt a hab a tortán, hogy az UberEats megígérte, hogy visszatéríti a pénzüket. Kiemelte, minden visszatért a régi kerékvágásba, és így a Mikulás is jöhet már.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!